Grafik & illustrationer

Vi har en masse dygtige tegnere og grafikere, der tegner og skaber grafik til Fladlandssagaen. Du kan her fået et indblik i nogen af deres værker. Du kan alternativt se i vores Grafikkataloget (PDF) finde flere illustrationer fra Fladlandssagaen. Du kan møde nogen af vores dygtige illustratorer, håndværkere og kunstnere på siden her.

Forsider på ingame-hæfter

I Fladlandssagaen har vi en lang række hæfter, der eksisterer inde i verden, og som hver har deres egne forsider. Er du nysgerrig på vores hæfter, kan du læse mere i biblioteket ved at trykke videre på linket her.

Slægtsskjolde

Slægtsskjolde er våbenskjolde, der bliver brugt som repræsentation for nævneværdige kulturslægter. Du kan læse mere om slægtsskjolde og de store slægter, som de repræsenterer, ved at klikke ind på Det store slægtsværk I, Det store slægtsværk II eller Det store slægtsværk III.

Entiteter

Entiteter er eksistenser, hvis styrke er påvirket af mængden af tilbedere. Du kan læse mere i hæfterne Fladlandets Entiarium I og Fladlandets Entiarium II.

Urter

Urter er komponenter, der består af planter med magiske egenskaber. Du kan finde mere og flere af urterne vil at klikke videre på linket her til Fladlandets Herbiarium I og Fladlandets Herbiarium II.

Eksempler på personager

I Fladlandssagaen har vi en række baggrundsroller, som du kan støde på. Du kan læse mere og finde flere personagerne ved at klikke ind på hæfterne Det store slægtsværk II eller Det store slægtsværk III.