Græshavet

Græshavet er en vildegn, der er berygtet for sine store grønne vidder, som ligner et uoverkommeligt og endeløst hav af græs.

KARTOLOGISK SKILDRING

Græshavet befinder sig mellem Rigerne Fladlandet og Khartavia. Vildegnen grænser op til Lenet Vestengen, samt vildegnene Melankoniderne og Mørkeskoven.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Græshavet betegnet som en mellemstoregn.

Terræn og natur

Terrænet er græsland. Fra Lenet Vestengen og helt til Riget Khartavia er landskabet intet andet end bølgende bakker og højt, stedsegrønt græs. Enorme hjorte og store okser, rensdyr, mammutter og de legendariske vildheste, lever på evig vandring i det enorme område. Deres ustoppelige sult efterlader sig milelange spor af ødelæggelse. Altid er de på vagt for de glubske sjakaler, løver og sabelkatte, som er på udkig efter svage og afkræftede dyr at fortære. Det er aldrig til at sige, hvornår enorme dyreflokke i høj fart overløber og nedtramper den, der ikke kan flygte på hesteryg. Når først jorden begynder at ryste, er det ofte allerede for sent at søge dækning i det nøgne landskab. Det er ifølge myter muligt at møde mastodonter i vildegnen.

Landmærker

Vildegnen indeholder slugten Giganternes Grav.

Områdefortællinger

Vildegnen indeholder ingen områdefortællinger.

Strækninger

Vildegnen indeholder ingen strækninger.

Byer

Vildegnen indeholder ingen byer.

Seværdigheder

Vildegnen indeholder ingen steder, der er betegnet som seværdigheder.

KONSULOGISK SKILDRING

Befolkningen består af vildninge, der, som ryttere og i større grupper, rejser mellem Khartavia og Fladlandet. Store flokke af vildheste lever i området, så de lokale folk er dygtige ryttere, der alle har et tæt forhold til deres livsvigtige heste. Vildningene lever i stammesamfund, hvor magt bliver uddelt efter rytterens evner og kunnen. Det bliver fortalt, at enkelte af vildningene endda er i stand til at tale med vildhestene og opnå deres hjælp og råd. De lokale rider altid ved solopgang og solnedgang for at ære myterne om Horisontgangeren.

Beskæftigelser

Hestepasser, nomade og handlende.

Kulturer i egnen

Vildegnen indeholder ingen anden kultur.

ENTOLOGISK SKILDRING

I vildegnen bliver følgende afdyrkelser praktiseret: Gammeltroen.

Entiteter

Vildegnen indeholder tilstedeværelse af følgende entiteter:

Milequ, der er titan og dominator.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er ifølge myter risiko for at møde mastodonter i vildegnen, men det er nok bare et ådsel på en bakke, hvor fugle kredser rundt ovenover. Måske. Der er dog tilsyneladende nogle spor efter dem i Giganternes Grav. Der er også myter, som beskriver tilstedeværelsen af pegasi, men det er sikkert bare folk, der har fået humørsvingninger af ensomhed. Måske. Det er også blevet nævnt, at der kunne være stymfalke i vildegnen, men myterne er nok mest bare baseret på, at folk har været overfaldet af usædvanligt store, glubske rovfugle. Måske.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev vildegnen opdaget undet Dødshøsten (900-850 FNFT). For at finde ud af, hvor egnen Engstepperne sluttede mod vest, drog flere folk afsted for at undersøge området. Vildegnen blev navngivet Græshavet, da folk, der kom tilbage derfra beskrev synet af det som et nærmest endeløst hav af bølgende græs.

Offgame Information

Senest opdateret: 2. oktober, 2023