Peskes

Peskes er en stad, der er Lensstaden i Lenet Jyrkakysten, der er kendt for den store mængde af reb, der er overalt i byen.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Peskes er kendetegnet ved, at de fleste bygninger er lave med ekstra solidt eller tykt træ eller sten. Alt er boltet og surret fast, selv redskaber. Telte er altid fæstnet med stærke stormpløkker.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Peskes betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Jyrkakystens Tempel og Lensfæstningen Palomakastellet.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved åbent vand og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen fisketønder.

Genstanden krabbekratt (fra Peskes).

Fartøjer af typen fiskebåde.

KONSULOGISK SKILDRING

Da vinden er kraftig, bliver alle telte fæstnet med stærke stormpløkker, og husene er alle lavet i tykt træ eller sten for, at de kan modstå vejret. Alt er boltet og surret fast, så det ikke blæser væk. Selv en skovl er bundet fast i et reb, så det er tydeligt, hvor den hører til. De mange reb har inspireret til opsætningen af en række svævebaner, som byens indbyggere anvender til sjov og hurtig transport af deres ting.

Indbyggerne

Indbyggerne sætter en dyd i at kunne mange forskellige knob, der kan blive brugt til alverdens situationer. Det er et statussymbol at kunne flere og bedre knob end andre. Derudover går folk altid rundt med et stykke reb, da der er stor chance for, at noget begynder at blæse væk, og de har derfor behov for hurtigt at kunne binde det fast. Folk fra Peskes bliver ofte vrede, hvis andre fløjter for sjov, da de anvender fløjtesignaler til at advare om fare.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Avillionsk byggestil under Håbets Støbeform (400-289 FNFT) under et ukendt navn. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), nærmere bestemt år 288 FNFT, blev byen omdøbt til at hedde Peskes af Slægten Udgårdsætten, der syntes, det var mere i deres smag. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Jyrkakystens Tempel opført i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022