Forældre og børn

Fladlandssagaen er en rollespilskampagne, hvor alle aldre er velkomne. Du og dit barn kan deltage lige så mange gange i vil – også teste det af, før I tager beslutningen om at deltage eller ej.

Du er velkommen til at lege med

Du er velkommen til at spille Fladlandssagaen sammen med dit barn og udforske universet. Du behøver ingen erfaring – det er derimod en sjov og anderledes måde at bruge tid med dit barn.

Er dit barn under 10 år?

Hvis dit barn er under 10 år gammel, er det vigtigt, at du er i området, indtil andet er aftalt med en arrangør. På den måde lærer du og dit barn os at kende, ligesom vi lærer jer at kende. På den måde kan vi tilpasse og sikre, at det hele er, som det skal være, og det er trygt for alle parter.

At spille rollespil udenfor

Vi spiller rollespil i al slags vejr. Det er derfor en god ide, at vejrudsigten er tjekket, og tøjet passer dertil. Vi spiller også i vintermånederne – her er første prioritet altid varme, dernæst bevægelighed, og slutteligt sejhed på kostumet. Det kan samtidig være en fordel for dit barn at have flere lag på, da noget af vores rollespil også foregår indendørs.

En helt har brug for mad

Du med fordel give dit barn en madpakke med. Vi bevæger os meget og bruger en masse energi, og selvom vi serverer lidt mad i kroen, er det vores erfaring, at mange børn og unge har godt af at have deres egen madpakke med, som de kan snacke og spise af efter behov.

Fortæl os, hvis noget går galt

Vi er mange spil, der leger med. Er der noget, der går galt, så fortæl os det endelig, så vi kan hjælpe med at redde trådene ud, passe på dit barn og skabe en bedre oplevelse fremadrettet. Vi fanger mange ting under spillet, men hvis dit barn kommer hjem og har haft en træls, uheldig oplevelse, så tøv ikke med at sende os en mail eller ringe os op. Du kan kontakte Frederikke, der er en af de to hovedarrangører, på mailen frederikke@saturnv.dk.

Har du spørgsmål eller tanker, du gerne vil dele med os, så er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan godt lide at tale og blive klogere.

 Telefonnummer

Hvis dit barn deltager til Fladlandssagaen alene, er det vigtigt, at der er et telefonnummer til en forældre eller værge, som barnet selv kan huske, i tilfælde af, at der skulle opstå en situation, hvor det er nødvendigt.

Glemte sager

Det er vigtigt, at dit barn lærer at huske alle sine ting, så intet bliver glemt. Vi har nemlig ikke mulighed for at påtage os ansvaret og sikre, at alle får alt hjem. Vi har på skolen et lost place, så skulle der være glemt noget, kan du være heldig at finde det der. Du kan i dit barns genstande med fordel skrive navn og telefonnummer. Så ringer vi, hvis vi finder noget.

Frivillige skaber verden

Kampagnen er organiseret af en gruppe frivillige fra hele landet, der er gået sammen for at skabe Fladlandet. Det betyder, at der altid vil være en myndig og en række ansvarlige til stede, der kan hjælpe dig eller dit barn, hvis I har spørgsmål, eller der sker noget uventet.

Datapolitik

For at dit barn må have en rolle i vores system har vi (ifølge dansk lov) behov for en samtykkeerklæring. Indtilda vil dit barn få en papir-karakter.

Du kan finde en beskrivelse af og selve samtykkeerklæringen her.

Du kan læse mere om vores datapolitik ved at følge linker her.