Spilverden

Vores kampagne finder sted i Riget Fladlandet.

Et Rige, der i de sidste årtier har været i adskillige former for krige, men som nu har fundet fred efter en ny Regent er blevet sat på Tronen. Riget består af 21 landområder, kaldet Len, der hver især bliver bestyret af sin Storadelige slægt.

Vi spiller i byen Ravnsholt og på slottet Sofienborg

Ravnsholt er den største by i Lenet Alzark – og efter adskillige krige står byen kun efter blod, sved og tårer fra dens beboere. Området er ledet af Lensejerslægten Folkaæt. Ved dens nåde har byen fået lov til selv at bestemme over deres lovgivning med den forudsætning, at de kan blive enige. Byen har valgt at beslutte det ved, at der engang om måneden bliver afholdt et valg, der afgør, hvem der den kommende måned er leder. Du er derfor med til at forme byen.

Slottet Sofienborg er derimod fuld af pomp og pragt. Her er både Adelige såvel som Gejstlige, Ridder såvel som tjenere, hofsnoge, historiefortællere, Tempelvagter og andet godt folk samlet. Inde fra Hoffet af bliver store beslutninger, der ikke kun former egne men Ravnsholts skæbner taget.

Tæt på en vildegn

De fleste af byens beboere har haft et rodet, kaotisk liv, der kan være svært forståeligt for fremmede. Samtidig ligger Ravnsholt tæt på en vildegn, der lokker de svageste derud og i fordærv. Beboerne har derfor fået tilnavnet ravneunger. For langt de fleste er det et tilnavn, de er stolte af! For hvem er ikke stolt af et navn, der vidner, at de kan overleve det, de fleste ville dø af.

Tro former liv

I Fladlandet er din tro meget mere end et spørgsmål om støtte og rådgivning. Tro former dit navn, dine drømme, din slægt, din etik og dine erfaringer. Alt det, der tilsammen skaber din identitet og holdning til omverden. 

Der er ingen i Riget, der er i tvivl om Guddommenes eksistens. Samtidig oplever du ofte sære, uforståelige hændelser, som du søger svar på. Det interessante spørgsmål i Ravnsholt er ikke, om du tror, men hvad du vælger at tro på.

Så hvad tror din rolle på?

Du kan enten tro på den mest udbredte og anerkendte Religion, EVEA, der består af Guddommene Extazia, Vandringsmanden, Eurika og Archimedes, der hver kan give dig en række fordele, hvis du følger dem loyalt.

Alternativt kan du vælge at tro på gammeltroen, der er en blanding af EVEA, ens aner, Ravnsholts Ravne og skovens væsner.

Vil du vide mere?

Du kan finde vores ingame leksikon ved at følge linket her.

Du kan finde vores ingame bibliotek ved at følge linket her.

Du kan finde andre karakterer ved at følge linket her.