Tilgængelighed

Vi vil gerne være transparente med, hvilke muligheder der er til Fladlandssagaen. Vi har derfor forsøgt at samle væsentlige informationer. Mangler der nogle informationer? Så skriv endelig til os, så vi kan få opdateret siden. Hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre mulighederne for tilgængelighed, vil vi gerne hjælpe med at se på en løsning, der gør det muligt for dig at være med.

Bevægelighed

Vores rollespil er delt op i en række zoner, hvoraf nogen er nemmere at bevæge sig ind i end andre. Slottet og det mystiske tempel er eksempelvis indendørs på efterskolen, mens byen har et mindre jævnt terræn, og skoven er svær tilgængelig.

Du kan sagtens deltage i rollespillet ved kun at være på de indendørs områder, især fordi alle vores praktiske faciliteter såsom toiletter er der. Der er også indenfor vores servicedesk, Bunkeren, er, hvori du altid vil kunne finde en arrangør. Der er desuden nem adgang til skolen fra parkeringspladsen, så selv i dårligt vejr er det ikke et problem.

Blinde

Det er muligt for dig at deltage til Fladlandssagaen, hvis du er blind. Vi har erfaring med, at det kan være en fordel for dig, hvis du har en, du kan følges med, der fortælle dig, hvad der sker i de forskellige scener, og som kan tage dig med ud på eventyr i skoven, hvis du synes, det er spændende. Det er dog ikke et krav.