Tempelkommandanter

Tempelkommandanter er en Herskabelig titel, der bliver båret af personer, som varetager ledelsen af et givent Tempels tilknyttede medlemmer af et Tempelkorps.

Tempelkommandanter er et fremstående udtryk.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Celestologi udpeger lokale Tempelråd tilknyttet EVEAtroen deres Tempelkommandanter blandt personer i Templet, som er Præst eller Præstelærling af anden grad. Hvis det hverken er muligt at finde en Præst eller Præstelærling af anden grad, kan titlen som Tempelkommandant midlertidigt blive varetaget af et andet medlem af Præsteskabet, eller i yderste konsekvens en Tempelvogter, hvis det bliver besluttet af det lokale Tempelråd. Statusmæssigt befinder Tempelkommandanter sig på Tempelkorpsstigen, under Auditør(præster), men over Tempelvogtere.

Tempelkommandanter er betegnet som en mystisk titel og et Helligt udtryk.

Forudsætninger for at blive Tempelkommandanter

Det er en forudsætning at leve op til følgende kriterier:

  • Ansøgeren har i forvejen en titel, som Ypperstepræst, Højpræst, Reservehøjpræst, Præst eller Præstelærling af anden grad indenfor en af EVEAtroens favoriseringer. Se mulighed for dispensation i nødsituationer ovenfor.
  • Bemærk, at der ikke er forudsætninger i form af certificering for at blive Tempelkommandant, medmindre Tempelrådet, der står for udnævnelsen, udtaler et ønske derom. Det kunne eksempelvis være certificeringsgrad 3 i Celestologi, for at have en lovkyndig Tempelkommandant. Bemærk, at forudsætningerne er et tillæg til den titel, som ansøgeren havde i forvejen, samt at titlen Tempelkommandant ikke åbner for at tage certificering, udover hvad den eksisterende titel allerede giver mulighed for.
  • Ansøgeren er blevet udnævnt af en Reservehøjpræst, Højpræst eller Ypperstepræst på vegne af et Tempelråd.

Certificeringsramme

* medmindre det er et ønske fra det tilknyttede Tempelråd.

Muligheder for at udnævne og ansatte andre

En Tempelkommandant kan ansætte følgende grader:

  • * adepter af første cirkel.
  • * adepter af anden cirkel.

Muligheder for forfremmelser

Titlen Tempelkommandant udløser ikke mulighed for forfremmelser i sig selv. Men det er kun muligt at være Tempelkommandant for personer, der samtidigt bærer en anden titel, som beskrevet under forudsætninger ovenfor, og den titel kan godt indebære muligheder for forfremmelse.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi beskriver udtrykket som udgangspunkt Tempelkommandanter tilknyttet EVEAtroen, der er Rigsreligionen i Fladlandet.

Offgame Information

Senest opdateret: 23. oktober, 2024