Arrangørholdet og visionerne for kampagnen

Fladlandssagaen er en rollespilskampagne, der bliver arrangeret af ildsjæle en gang om måneden på Østerskov Efterskole i Hobro.

Vi forbinder mennesker

Vi vil give folk modet til at lytte, til at vælge og til at udvikle sig. Derfor er både vi og vores kampagne også selv i løbende forandring, hvor nye tiltag bliver afprøvet og implementeret for at forbedre vores spilverden, spildesign og fællesskab. Gennem rollespil og leg udvikler vi sammen de kompetencer, der skal til for at skabe en verden, hvor alle, der leger pænt, kan blive en del af fællesskabet. Et fællesskab, hvor mennesker med forskelligartede evner går sammen om at bidrage til noget større end dem selv. Og der er også plads til dig!

Helten i eget eventyr

Vi skaber fortællinger, hvor du kan være helten i dit eget eventyr. Dine handlinger påvirker resten af spillet, uagtet, hvem din rolle er, hvordan din rolle ser ud, eller hvor din rolle kommer fra. Du kan dermed være med til at forme de andre rollers skæbner til Fladlandssagaen. Konsekvenser, svære valg og udfordringer er kernedele i eventyrerne, der sjældent løses ved at trække våben eller råbe højest. Hvilket eventyr vælger du?

Et fællesskab for forandring

Vores fællesskab har et ønske om at være med til at tage ansvar for hinanden og vores medmennesker. Det gør vi ved at spille hinanden bedre og stå sammen om inklusion. Samtidig erkender vi vores styrker og sårbarheder, tager ved at lære af vores fejl og ved at finde løsninger, der giver os muligheden for at blive klogere og udvikle nye redskaber. Vi vælger at starte samtalen, også når den er svær. Det fællesskab vil vi gerne invitere dig med ind i. 

Vores rødder

Vores eventyr begyndte i 2006 i Mårslet, hvor vi sammen med en lille gruppe børn udforskede det, vi dengang kaldte for Shadow stone. Omkring 2008 startede vi et samarbejde med Østerskov Efterskole. Det gik så godt, at vi i 2009 ændrede kampagnens navn til Fladlandssagaen og rykkede teltpælene op. Vi flyttede til Østerskov Efterskole i Hobro, hvor vi siden har været, og hvor vi nu har fået bygget en kulisseby i baghaven. Vi er taknemmelig for alle dem, der gennem tiden har givet deres tid og kærlighed til Fladlandssagaen. Uden dem, kunne vi ikke været blevet til det, vi er i dag.

Fladlandssagaens kulturbærere

Fladlandssagaen har en stor gruppe hjælpere, kaldet kulturbærer, der hver måned løfter, videreudvikler og samler input til spillet. Vores kulturbærer kommer fra hele Danmark og er spredt i alder, interesser og færdigheder. Nogen sidder i Bunkeren, mens andre laver kunstfærdig udsmykning til lokationen. Nogen løfter et klanansvar, mens andre hjælper med at diagere spillet inden i Hoffet. Det kulturbærerne har tilfælles er, at de støtter op om spillet og lægger en udenfor spillet indsats mellem spilgangene. Vi er rigtig glade og taknemmelige for deres store engagement! Kulturbærerne følger Østerskovs efterskoles frivilligeværdier, som du kan læse her:

Vil du gerne være kulturbærer? Så kontakt os, og hør mere om, hvordan det fungerer:

OmrådeAnsvarligMail
Administrationen Morten K. Tellefsenmorten@fladlandssagaen.dk
BunkerenKalle Hunnerup Jakobsenkalle.hunnerup@gmail.dk
ByenFrederikke Sofie Bech Høyerfrederikke@fladlandssagaen.dk
HoffetMaya Hindsbergmayabhindsberg@gmail.com
PlotbunkerenThomas Steenfeldt Nielsentsnkaraniel@gmail.com
TempletMorten K. Tellefsenmorten@fladlandssagaen.dk

Arrangørgruppen

Arrangørgruppen består af 18 ildsjæle, kaldet Vogtere, som kommer fra hele Danmark. Hver arrangør er tilknyttet et område, vedkommende er ansvarlig for. De hovedansvarlige for kampagnen er Frederikke Sofie Bech Høyer og Morten K. Tellefsen. Medlemmerne af arrangørgruppen er: