Lær os at kende

Fladlandssagaen er en rollespilskampagne, der bliver arrangeret af ildsjæle en gang om måneden på Østerskov Efterskole i Hobro. Kampagnen har eksisteret siden 2006 og startede i Mårslet. Siden rykkede kampagnen til Østerskov Efterskole, hvor den har været siden.

Vi forbinder mennesker på tværs af skel

Fladlandssagaen forbinder mennesker på tværs af skel. Det kræver, at vi giver folk modet til at lytte, til at være vælge og til at udvikle sig. Derfor er både vi og vores kampagne også selv i løbende forandring, hvor nye tiltag bliver afprøvet og implementeret for at forbedre vores spilverden, vores spildesign og vores fællesskab. Gennem rollespil og leg udvikler vi sammen de kompetencer, der skal til for at skabe en verden, hvor alle, der leger pænt, kan blive en del af fællesskabet. Et fællesskab, hvor mennesker med forskelligartede evner går sammen om at bidrage til noget større end dem selv.

Historier, der betyder noget

Vi fortæller historier, der betyder noget for mennesker, og som giver dem modet til at vælge. Derfor har vi designet vores spilverden og system, så alle har mulighed for at vælge deres egen vej – uagtet, hvem din rolle er, hvordan din rolle ser ud, eller hvor din rolle kommer fra. Alle kan være helten i et eventyr, og alle kan gøre en forskel.

Et fællesskab for forandring

Vores fællesskab har et ønske om at være med til at tage ansvar for hinanden og vores medmennesker. Det gør vi ved at spille hinanden bedre og stå sammen mod diskrimination. Det gør vi ved at erkende vores styrker og sårbarheder, ved at lære af vores fejl og ved at finde løsninger, der giver os muligheden for at blive klogere og udvikle nye redskaber. Vi starter samtalen, også når den er svær.