Tidligere elever i Sagaweekender

Vi elsker, når tidligere elever kommer op på Østerskov Efterskole, leger med og støtter op om fællesskabet. Som tidligere elev på Østerskov Efterskole kan du ansøge om overnatning og forplejning på Østerskov Efterskole i Sagaweekender, hvilket er de weekender, hvor der er Saga. Du kan her læse mere om, hvordan det foregår.

Pladser

Østerskov Efterskole stiller ca. 30 pladser (forplejning og overnatning) til rådighed for tidligere elever. Du tilmelder dig ved at udfylde det spørgeark, der et par uger før hver Sagaweekend, bliver delt på Facebookgruppen for tidligere elever. Du kan finde gruppen ved at trykke her. Hvis der er flere, der tilmelder sig en Sagaweekend, end vi har pladser til, fordeler vi ud fra først til mølle princippet, men giver først pladser til personer der:

 • Er en del af Fladlandssagaens arrangørgruppe eller er en af kulturbærerne.
 • Deltager i Fladlandssagaen.
 • Har påtaget sig pligter eller ansvar, og derved støtter aktivt op om fællesskabet på Østerskov.

Vi skriver til dig og informerer dig om du har fået en plads eller ej. Hvis du ikke har fået en plads, bliver du skrevet på en venteliste, og åbner der sig en plads, får du en mail og et tilbud om at overtage den. Du må selvfølgelig deltage i Fladlandssagaen uanset om du har en plads eller ej.

Vær opmærksom på, at antallet af pladser handler om skolens samlede kapacitet i weekenden, som der udover mad og overnatning inkluderer elevernes overskud, ansattes ansvar og overblik medvidere. Du er altså velkommen til at deltage i Fladlandssagaen, selv hvis du ikke får en plads, men før og efter arrangementet vil skolen være lukket for dig.

Forventninger

Som tidligere elev på Østerskov Efterskole er du på skolen først og fremmest gæst i elevernes hjem. Se det lidt som at være flyttet hjemmefra, mens dine mindre søskende bliver boende. Det betyder, at det er vigtigt, at de nuværende elever føler sig trygge og kan være med i alle aktiviteter, der foregår i weekenden. Samtidig forventer vi, at du selvfølgelig er med til at passe på skolen, de andre tilstedeværende og dig selv. Det betyder, at vi er sammen om at rydde op og udføre pligter.

Regler på Østerskov

 1. Du skal altid følge alle anvisninger fra skolens ansatte.
 2. Du skal overholde gældende dansk lovgivning.
 3. Du må ikke indtage eller være påvirket (herunder også tømmermænd) af alkohol, rusmidler eller euforiserende stoffer, når du er på skolen eller i nærheden af vores elever i Hobro by.
 4. Du må ikke ryge eller anvende tobaksvarer, herunder e-cigaretter og snus.
 5. Du skal møde til tiden og deltage som forventet i alle obligatoriske aktiviteter, herunder også måltider og pligter.
 6. Du skal følge skolens dagsplaner og rutiner.
 7. Du skal selv udføre dine pligter og rydde op efter dig selv.
 8. Du skal behandle dig selv, andre og skolen ordentligt.
 9. Du skal sove på det sted, du har fået henvist.
 10. Du skal tage hensyn til andres blufærdighed.
 11. Du skal melde din ankomst og afgang.
 12. Du skal følge skolens retningslinjer for sygdom, kost og sundhed.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Frederikke på mailen frederikke@fladlandssagaen.dk. Du kan læse mere om Østerskovs rammer for tidligere elever her.

Lyst til at hjælpe til?

Til Fladlandssagaen har vi altid brug for en hjælpende hånd. Det kan være, at du har lyst til at være fotograf, spille plotrolle, være vært i bunkeren, vedligeholde udstyr eller mange andre ting. Hvis du har lyst til at være med til at give spillerne en god oplevelse, så kontakt os endelig.