Sionan

Sionan er en stad, der er Lensstaden i Lenet Svartunil, og er kendt for at have bygninger, der kan fange fisk.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Sionan er kendetegnet ved, at de fleste bygninger er bygget forholdsvist højt, og at der ofte hænger fiskenet ved dørene.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Sionan betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder Lensfæstningen Tidalikastellet.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne edderdunsbundter og zinkmalm.

KONSULOGISK SKILDRING

Bygningerne i byen er bygget høje nok til at kunne holde til tidevandet. Her er der dog den forskel, at indbyggerne lader den nederste etage oversvømme og så sætter net op foran døren, kort før tidevandet trækker sig tilbage. Det betyder, at eventuelle fisk, der måtte være svømmet ind, bliver fanget i nettet. Ovenpå størstedelen af husene er der lavet områder med gode redesteder for at tiltrække fugle. Da folk ikke altid kan regne med, at deres gader er fri for vand, har folk lavet en række små hejseværk, der gør, at de kan sende kurve frem og tilbage med ting imellem husene, hvilket indbyggerne hygger sig meget med.

Indbyggerne

Befolkningen er vant til, at maden kommer til dem i form af fugle, fugleæg og fisk, når tidevandet oversvømmer deres hjem. De er derfor ikke så vant til at skulle kæmpe for føden eller maden. De har stor tiltro til deres intuition og bliver småfornærmede, hvis du stiller spørgsmål til den. Hvis de er ude at rejse, nyder de regnvejr, fordi det minder dem om hyggen, når der er højvande derhjemme.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Bjergtagningerne (78-38 FNFT) som en stad i Fladlandsk byggestil, nærmere bestemt år 40 FNFT. Byen opstod rundt om Tidalikastellet, hvor der havde været flere mindre flækker før. Først da et stort antal Fladlændinge flygtede dertil fra Lenene nordfor og bosatte sig i området, førte det en så markant opblomstring af byen med sig, at det voksede til at blive én samlet stad.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023