Adriansminde

Adriansminde er et stykke specialudstyr, der består af tre stykker af et sværd, og som er kendetegnet ved at have tydelige, sorte mærker, hvor det er knækket.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Adriansminde betegnet som et slægtsklenodie og unika.

Nomineringsgrund

Adriansminde blev nomineret til og anerkendt som slægtsklenodie ud fra følgende grundlag:

  • Unik ejendel: Adriansminde er et stykke specialudstyr og unik.
  • Slægtsforankring: Adriansminde har tydelig forankring i Slægten Rechtsfelt, hvilket er synligt, fordi sværdet er afbilledet i Rechtsfeltkrypten på Adrian K Rechtsfelts gravsted. Sværdet er det eneste, der er tilbage af Adrian, efter han foretog en farlig rejse, hvorfra han aldrig vendte tilbage. Det mest om rejsen er strengt fortroligt, og få ved, hvad der blev hemmeligholdt i den sammenhæng. Eftersom Adrians Slægtssten ikke kom tilbage, har sværdet haft stor sentimental betydning for slægten, der har haft svært ved at overbevise sig om, at Adrian har fundet hvile.
  • Kulturel betydning: Det bliver betragtet som interessant at sværdet er gået i stykker på en måde, der har efterladt sorte kanter. Derudover er der flere rygter om, at sværdet måske kan fortælle om Adrians sidste og mystiske rejse, hvis det bliver tilstrækkeligt undersøgt.
  • Nominatorisk prestige: Et medlem af Slægten Rechtsfelt nominerede oprindeligt Adriansminde.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Adriansminde skabt år 19 FNFT (under Ørnefreden), umiddelbart efter Adrian Rechtsfelts død. Slægten Rechtsfelt nominerede Adriansminde som Slægtsklenodie, hvilket derefter blev anerkendt af Accadias Aristologielektorat.

Offgame Information

Senest opdateret: 4. marts, 2024