Affekt

Affekt er en livsenergi, der er tilknyttet urkraften krauka.

KOSMOLOGISK SKILDRING

Livsekstrakt taget fra affekt bliver kaldt følelsesfragmenter. Affekt rummer en persons følelser, relationer og humør. Affekt er forankret i livsmaterien kredsløb og kan blive påvirket derigennem, eksempelvis med gifte.

Dræning af affekt

Hvis en persons affekt bliver drænet, vil vedkommende midlertidig opleve, sine følelser og relationer til andre og sig selv mister stabilitet. Personens følelser, tanker og relationer vil være så svækkede, at vedkommende kan blive forvirret og have svært ved at føle eller mærke sig selv. Personen kan derfor føle sig følelsesforladt, uoplagt og fraværende. Hvis en person dør, mens vedkommende er påvirket af dræning, vil chokket, som affekt bliver udsat for under forsøg på magisk genoplivning, være større og markant mindske chancen for overlevelse.

Effektsyn

En kaster, der har opnået effektsyn, kan se, om der er blevet foretaget ændringer i modtagerens affekt. Kasteren kan fornemme, om modtageren er mulig at dræne, eller om vedkommende allerede har mistet så meget affekt, at det ikke er muligt. Effektsyn kan dog ikke fortælle, om modtageren er blevet drænet, eller om den lave affekt kan være forårsaget på andre måder, som eksempelvis ved at vedkommende har været udsat for omfattende ekstraktion af følelsesfragmenter.

Offgame Information

Senest opdateret: 11. september, 2023