Affekt

Affekt er en livsenergi, der hører til urkraften krauka.

KOSMOLOGISK SKILDRING

Livsekstrakt taget fra affekt bliver kaldt følelsesfragmenter. Affekt rummer en persons følelser, relationer og humør. Affekt er forankret i livsmaterien kredsløb og kan derfor blive påvirket derigennem eksempelvis gennem gifte.

Dræning af affekt

Hvis personers affekt bliver drænet, vil de midlertidig opleve, at deres følelser og relationer til andre og sig selv mister stabilitet. Deres følelser, tanker og relationer vil være så svækkede, at de kan blive forvirret og have svært ved at føle eller mærke sig selv. Hvis personerne dør, mens de er påvirket af dræning, vil chokket, som affekt bliver udsat for under forsøg på magisk genoplivning, være større og markant mindske chancen for overlevelse. Den drænede persons relationer og følelser blive svækket. Modtageren kan derfor føle sig følelsesforladt, uoplagt og fraværende fra verden.

Effektsyn

En kaster, der har opnået effektsyn kan se, om der er blevet foretaget ændringer i modtagerens affekt. Kasteren kan fornemme, om modtageren er mulig at dræne, eller om vedkommende allerede har mistet så meget affekt, at det ikke er muligt. Effektsyn kan dog ikke fortælle, om modtageren er blevet drænet, eller om den lave affekt kan være forårsaget på andre måder, som eksempelvis ved, at vedkommende har været udsat for omfattende ekstraktion af følelsesfragmenter.

Offgame Information

Senest opdateret: 8. januar, 2022