Alnaya

Alnaya er en stad, der befinder sig i Lenet Allesia, og som er kendt for at have været involveret i adskillige slag mellem Allesia og Neyala.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Alnaya er kendetegnet ved, at de fleste bygninger har ekstra tykke mure.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

Oplevelsen af Alnaya

Stemningen i Alnaya bliver beskrevet som urolig, men omsorgsfuld. Der er ofte lyde af enkelte kampe et sted i baggrunden, men det er sjældent store træfninger mellem hære. Der er ofte lidt jamren fra en såret et eller andet sted, men eftersom der altid er helbredere i nærheden, er det oftest, fordi en med et brækket ben lige vil se, om de kan gå, nærmere end nogen, der savner behandling. Der er altid en uro for, at konflikterne kommer for tæt på, men omvendt er det rart at være et sted med så mange og så dygtige helbredere. Kroppen trækker vejret længere ned i lungerne, og øjnene har lyst til at lukke sig, indtil den næste pludselige lyd af kamp i nærheden. Tankerne går i retning af, hvor de mange dygtige helbredere her rejser hen, når de er færdige. Måske er der nogen, der vælger at blive her, netop for at gøre en forskel og lære nye op?

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen rapsolietønder.

KONSULOGISK SKILDRING

Bygningerne i byen bliver opført med særligt tykke mure for at kunne stå imod de mange kampe, der ofte finder sted i nærheden.

Indenfor Fladlandsk konsulogi er der en teori, som påstår, at en af grundene til, at konflikter i nærheden af Alnaya altid er i gang, handler mere om tilrejsende ballademagere, end et lokalt ønske om konflikt.

Indbyggerne

Indbyggerne i Alnaya er kendt for, at alle har et minimum af oplæring indenfor helbredelse, så de kan hjælpe til, hvis der opstår kamp, hvilket der ofte gør. Det er af samme grund, at mange, der ønsker at blive oplært som helbredere, rejser hertil, fordi det er let at finde en såret, der ønsker hjælp.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den antageligt blev opført i Fladlandsk byggestil under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT) under et ukendt navn. Byen var et vigtigt magtcentrum for Folkaættens nordlige områder. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev byen omdøbt til at hedde Alnaya for at tilkendegive, at den efterhånden var forankret stærkt i både kultur fra Allesia og Neyala. Det var forhåbningen, at en sådan gestus måske kunne lægge en dæmper på uoverensstemmelsen om, hvilket af de to Len byen burde tilhøre.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022