Alsikhum

Alsikhum er en stad, der befinder sig i Lenet Firkløveret, og som er kendt for at indervæggene i mange bygninger består af stof.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Alsikhum er kendetegnet ved, at husene generelt er store og ofte bygget af trædele, der er samlet med splitter, som gør dem lette at skille ad og flytte rundt på. Bygningerne har et minimum af indre vægge og anvender i stedet aftagelige stofvægge.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved åbent vand og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne bomuldsballer og kernetømmer.

Fartøjer af typen storpramme.

KONSULOGISK SKILDRING

Husene i byen er blevet flyttet flere gange i takt med, at Lenet Firkløveret bliver udvidet ud i Tågespejlet, hvilket er grunden til, at husene er opført, så de er lettere at flytte. Dertil kommer, at en stor del af arbejdet i byen er sæsonarbejde. Når det bliver sommer, flytter mange til byen, og de store rum bliver inddelt i mindre ved at fjerne stofvægge, så der er plads til flere beboere.

Indbyggerne

Indbyggerne i Alsikhum er vant til at bo med papirtynde teltvægge imellem sig og har derfor accepteret, at hvis de ikke har set noget, så ved de det ikke. Det bringer indimellem lidt problemer for gæster, der bliver mødt med vrede, når de fortæller om, hvad de har hørt på den anden side af en stofvæg.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) som en flække i Khartaviansk byggestil, på, hvad der dengang var Tågespejlets bred. Alsikhum er gennem tiden flere gange flyttet længere mod Tågespejlet i takt med, at mere land er blevet inddæmmet til at indgå i Firkløveret. Byen blev grundlagt som en flække, der langsomt har vokset sig til en stad under Håbets Støbeform (400-300 FNFT) i takt med, at den har rykket sig længere mod Tågespejlet.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023