Alzarks Tempel

Alzarks Tempel er et Tempel, der befinder sig i Lensfæstningen Sofienborg og er kendt for at være det eneste Tempel i Lenet Alzark, samt for at være det Tempel i Fladlandet, som befinder sig tættest på en vildegn.

KARTOLOGISK SKILDRING

Alzarks Tempel er lidt usædvanligt bygget ind i Lensfæstningen Sofienborg.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Celestologi er Alzarks Tempel betegnet som en Helligdom og et pilgrimsmål.

Særlige kendetegn

Alzarks Tempel indeholder kun få kendetegn fra det tidligere Tempel. Det bedste eksempel er en mindesten som blev lavet for at hylde de, der gav deres liv til Ormen, for at andre kunne gå fri.

Oplevelsen af Alzarks Tempel

Stemningen i Alzarks Tempel bliver beskrevet som farligt, udfordrende og spændende. I Templet er pladsen ofte lidt trang. Ønsket om at bygge Templet inde i fæstningen Sofienborg betød desværre et kompromis i forhold til plads. Hvert rum bærer præg af, at mange ting er stuvet sammen for at udnytte pladsen bedst muligt. Templet ulmer af travlhed, og der er sjældent stille, medmindre det er bag lukkede døre, og selv der kan hastige skridt og stressede stemmer give fornemmelsen af et sted, der aldrig er helt roligt. Hjertets rytme falder aldrig helt til ro, ligesom Templet heller ikke gør det. Pulsens uro varsler, at der hele tiden er nyt uforudset om hjørnet. Spekulationer om, hvad mon det næste, der kommer til at ske, er, myldrer rundt i hovedet. Hvilke hemmeligheder hvisker Præsterne om, og hvorfor smiler Præstelærlingen ovre i hjørnet og blinker indforstået til den adept, der står ved siden af. Hvad er det, de ikke siger åbent?

KONSULOGISK SKILDRING

Et rygte om Templet lyder, at den store udskiftning i Tempelrådet gennem tiden er på grund af en skandale, som ingen, der kender til den, vil udtale sig om. Et andet rygte fortæller, at en række gamle møbler og mystiske genstande fra ruinen blev flyttet med og nu befinder sig i en række aflåste pulterkamre i kælderen under Templet. Her skulle de nærmest have stået ubemærkede hen, siden Templet blev opført. Et tredje rygte fortæller, at der efter sigende skulle befinde sig en hemmelig gang under Templet, der fører ind i Hofsalen, og som blev bygget som en flugtvej fra Hoffet i nødsituationer. Rygtet fortæller, at der under maskebal er uinviterede gæster, som har dristet sig til at lede efter den hemmelige gang for at snige sig udenom vagterne.

KOSMOLOGISK SKILDRING

Templet er et solidt bygningsværk, da det, ligesom resten af Lensfæstningen, er blevet opført af gamle sten, der ulmer af magisk kraft, som er blevet hentet fra den gamle Vyrmhalsruin i den nærliggende vildegn Ormeskoven.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Alzarks Tempel oprettet under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) i byen Alztad. Under De Grå Dekader (112-78 FNFT) blev Templet ødelagt sammen med byen. I år 5 ENFT blev Templet genopbygget, men eftersom byen Ravnsholt var ny Lensstad, blev det flyttet dertil. Templet blev efterfølgende kendt som et af de yngste Templer i Riget.

Offgame Information

Senest opdateret: 21. september, 2023