Amereega

Amereega er en stad, der er Lensstaden i Lenet Morænen, og som er kendt for, at bygningerne er bundet fast til træer for ikke at forsvinde ned i den omkringliggende sump.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Amereega er kendetegnet ved, at husene generelt er små og bygget af lette materialer med hyggelige gangbroer imellem.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Amereega betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Morænens Tempel og Lensfæstningen Slonkenborg.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen tjæretønder.

KONSULOGISK SKILDRING

Byens underlag er skrøbeligt, hvilket er grunden til, at alt bliver bygget af så lette materialer som muligt, for hvis noget vejer for meget, synker det.

Indbyggerne

Indbyggerne i Amereega har for skik at omtale Lensstaden Amereega med sit gamle, lokale navn: Frøchtsifraj, til trods for, eller måske netop fordi, tilrejsende ofte har svært ved at udtale det.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Ragnars Gyldne Togter (800-750 FNFT) som en bygd med navnet Frøksifraj, der antageligt betyder noget med frøer. Under Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT) blev byen omdøbt til at hedde Frøchtsifraj (Khartaviansk stavning), efter den blev en del af Den Khartavianske Storkoloni, der udvidede den til at blive en landsby med et fast marked. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Morænens Tempel opført, og i takt med at byen fik fast bystyre, blev den udvidet til en stad. Under Ørnefreden (38-1 FNFT) blev byen omdøbt til at hedde Amereega. Frøksifraj er en forældning som blev brugt, indtil byen blev omdøbt til Frøchtsifraj og senere omdøbt igen til det nuværende navn. Med tiden har mange indbyggere dog brugt det tidligere navn Frøchtsifraj så stædigt, at det efterhånden har opnået nok udbredelse til at blive betegnet som et samnavn.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023