Amereega

Amereega er en stad, der er Lensstaden i Lenet Morænen og som er kendt for, at bygningerne er bundet fast til træer for ikke at forsvinde ned i den omkringliggende sump.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Amereega er kendetegnet ved, at husene generelt er små og bygget af lette materialer med små hyggelige gangbroer imellem.   Indenfor Fladlandsk kartologi er Amereega betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Morænens Tempel og Lensfæstningen Slonkenborg.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen tjæretønder.

KONSULOGISK SKILDRING

Byens underlag er skrøbeligt, hvilket er grunden til, at alt bliver bygget af så lette materialer som muligt, for hvis noget vejer for meget så synker det.

Indbyggerne

Indbyggerne i Amereega har for skik at omtale Lensstaden Amereega med sit gamle, lokale navn: Frøchtsifraj, til trods for, eller måske netop fordi, tilrejsende ofte har svært ved at udtale det.

KRONOLOGISK SKILDRING

Amereega hed tidligere Frøchtsifraj, og før det Frøksifrej. Frøksifrej er en forældning som blev brugt, indtil byen blev omdøbt til Frøchtsifraj, og senere omdøbt igen til det nuværende navn. Med tiden har mange indbyggere dog brugt det tidligere navn Frøchtsifraj så stædigt, at det efterhånden har opnået nok udbredelse til at blive betegnet som et samnavn.   Indenfor Fladlandsk kronologi er den tidligste periode Amereega bliver nævnt i Ragnars Gyldne Togter (800-750 FNFT), hvor byen blev grundlagt under navnet Frøksifraj. Under Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT) blev byen omdøbt til at hedde Frøchtsifraj (Khartaviansk stavning), efter den blev en del af Den Khartavianske Storkoloni. Under Ørnefreden (38-1 FNFT) blev byen omdøbt til at hedde Amereega.

Offgame Information

Senest opdateret: 18. april, 2022