Antrosoan

Antrosoan er en titan, der er omstrejfer i vildegnen Ormeskoven, og som er berygtet for at skære både op med havbundens rev.

ENTOLOGISK SKILDRING

Antrosoan er ifølge myten et krabbelignende væsen med et koralfyldt skjold. Myten fortæller, at Antrosoan befinder sig udenfor Ormeskovens kyst, hvor dens magiske indvirken gør området livsfarligt at befinde sig i. Både, der ellers er i god stand, bliver spontant utætte, og pludselige, drastiske ændringer havbunden lader selv erfarne søfarere støde på grund uden varsel.

Lokalbefolkningen hævder, at Antrosoan befinder sig i en konstant konflikt med titanen Alzark, som mennesker bør være påpasselige ikke at blive viklet ind i. Lokalbefolkningen anbefaler søfarere at holde øje med varsler. Kun, når titanen Alzark er stærkest, og Antrosoan dermed er svækket, bør de sejle gennem området. Hvis det umuligt at vente, kan desperate folk forsøge at smide madding i vandet, gerne fisk, for at holde Antrosoan beskæftiget. Det vil måske lade rejsende sejle uskadt forbi.

En teori beskriver, at korallerne på Antrosoans skjold vokser sig større, når titanen er sulten. En anden teori beskriver, at titanen er kravlet fra vildegnen Abyssalhavet og ind til Ormehalen for nemmere at kunne sænke skibe og æde besætningen.

Kategorisering af Antrosoan

Antrosoan bliver kategoriseret som en trin 3 titan af varianten omstrejfer. Du kan her læse begrundelsen for kategoriseringen:

Orakeltegn: Der er ingen observationer af orakeltegn for Antrosoan, så det bliver formodet, at entiteten er ude af stand til at skabe dem.

Tilstedeværelse: Antrosoans tilstedeværelse er blevet observeret indenfor vildegnen Ormeskoven, indenfor landmærket Smuglerbugten. Derfor bliver tilstedeværelsen kategoriseret som dækkende en småegn.

Indflydelse: Antrosoans indflydelse er blevet observeret indenfor landmærket Smuglerbugten. Derfor bliver tilstedeværelsen kategoriseret som dækkende en småegn.

Rækkevidde: Antrosoans rækkevidde bliver ud fra tilstedeværelse og indflydelse beregnet til at strække sig indenfor vildegnen Ormeskoven. Derfor bliver rækkevidden kategoriseret som dækkende en mellemegn.

Trin: Antrosoan bliver ud fra orakeltegn og rækkevidde beregnet til at være en trin 3 entitet.

Type: Antrosoan bliver beskrevet som havende én fast, fysisk form. Den bliver derfor kategoriseret som en titan.

Variant: Antrosoan befinder sig i en stærkere entitets domæne (Alzark) og bliver derfor kategoriseret som en omstrejfer.

Tilbedelse: Antrosoan bliver ofte tilbedt af folk, der er bange for at sejle på grund. Det er ifølge EVEA’s Tempellov tolereret at tilbede eller indgå en orakelpagt med entiteten. Tilbedelse af entiteten bliver set som en del af trosretningen gammeltroen.

Oplevelsen af Antrosoan

Mødet med titanen bliver beskrevet som skæbnesvangert og kaotisk. I nærheden af titanen er forliste skibsskrog, skarpe koraller og nådesløse klipper. Voldsomme bølgeskvulp rammer ind mod skroget, en kraftig susen og lyden af brudte bølger får alt træværk til at knage foruroligende. Kraftige rystelser får båden til at vippe så voldsomt, at det er svært at holde balancen. Heftig hjertebanken og drivende sved blander sig med bølgernes skumsprøjt. Retningssansen forsvinder og bliver forsøgt erstattet med en febrilsk padlen eller i sidste ende svømmetag, når båden kæntrer. Tankelandskabet bliver et panisk flugtmareridt, hvor alle kræfter bliver sat ind på at slippe væk, uanset hvorhen. Alt er bedre end her.

Offgame Information

Senest opdateret: 8. september, 2023