Apia

Apia er en stad, der befinder sig i Lenet Allesia, og som er kendt for jævnlige besøg af enorme bisværme.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Apia er kendetegnet ved, at husene er bygget med skodder eller lignende lukbare døre for alle åbninger. Der er plantet blomster mange steder, også på husene.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder fæstningen Zitadella.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen voksblokke.

Genstanden tulipanhonning (fra Apia).

KONSULOGISK SKILDRING

De mange skodder og døre er lavet for at gøre det let og hurtigt at lukke af for de mange bier og mange har også opsat beskyttende net for åbne vinduer og døre. De mange blomster er for at mildne og vise bierne, at de er meget velkomne, så længe de holder sig udenfor husene. Indbyggerne er lidt generte, når det kommer til at udtrykke følelser. De har derfor udviklet en kultur, der går ud på, at når der kommer bisværme, løber folk ind i det nærmeste hus og venter, indtil bierne er forsvundet. Når nu folk alligevel befinder sig i samme hus, mens der er bier udenfor, kan de jo lige så godt tale om følelser – så det er det eneste tidspunkt, de kan få sig til det.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt omkring år 730 FNFT (under Ragnars Gyldne Regime) som en bygd i Fladlandsk byggestil med et ukendt navn. Omkring år 640 FNFT (under Eftermælernes Arv) var byen vokset til at være en landsby. Omkring år 530 FNFT (under Diplomatiets Digel) voksede byen til en stad, grundet lukrativt salg af honning. Omkring år 430 FNFT (under Gnistens Inddæmning) lod Avillionerne byen omdøbe til at hedde Apia som en anerkendelse af Apideaslægten. I år 315 FNFT (under Håbets Støbeform) blev fæstningen Zitadella opført i byen. I år 268 FNFT (under Accalias Århundrede) var byen vokset til størrelse af stad.

Offgame Information

Senest opdateret: 24. maj, 2024