Argo

Argo er en stad, der befinder sig i Lenet Månedalen, og som er kendt for sine smukt udsmykkede husfacader, der skjuler rodede og beskidte hjem.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Argo er kendetegnet ved, at husene på flere punkter kan sende tankerne i retningen af teaterkulisser, fordi de smukke, inspirerende facader står i så skarp kontrast til indretningen og udformningen af hjemmene bagved.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen sølvmalm.

Genstanden stjerneekstrakt (fra Argo).

KONSULOGISK SKILDRING

De mange minearbejdere slæber, udover sølvmalm, også store mængder støv med hjem, som kommer ind overalt i husene. At holde byen ren er næsten umuligt, men indbyggerne går meget op i at få det til at se ud, som om der er pænt og rent. Derfor bliver facaderne holdt smukke, mens det ofte støver og roder indenfor.

Indbyggerne

Indbyggerne i Argo er kendt for at gå meget op i førstehåndsindtryk. De bruger udtrykket: “Det vigtigste er at feje for hoveddøren” til at beskrive, hvordan de går mest op i at holde forsiden af deres hjem pæne – men også til at forklare, at de synes, førstehåndsindtrykket er det vigtigste. De har en opfattelse af, at hvis nogen først har fået et godt indtryk af dig, skal der meget til for at ændre det igen.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Diplomatiget Digel (600-500 FNFT) som en landsby angiveligt mellem 550-500 FNFT i Avillionsk byggestil. Byen blev etableret omkring den sølvmine, Vegaslægten havde oprettet der, og var på det tidspunkt en landsby, som voksede sig til en stad på ingen tid.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023