Ariala

Ariala er en stad, der er Lensstaden i Lenet Allesia og er kendt for at være bygget på pæle i en flod, så det er muligt at sejle mellem husene.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Ariala er kendetegnet ved, at bygningerne er lyse med flotte buer og fine udsmykninger. Ariala er desuden kendt for, at der rundt omkring i byen hænger mange fine glasmontrer, der udstiller særligt indviklede tekster.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Ariala betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Allesias Tempel og Voksmenageriet, samt fæstningen CorRionkastellet.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen vokslys.

Fartøjer af typen kanalbåde.

KONSULOGISK SKILDRING

Stoltheden over at bo i en af de byer i Fladlandet, hvor flest personer kan læse, har skabt den ærekære skik at hænge komplekse tekster op i montrer rundt omkring i Ariala. Med tiden er nyere, mere komplekse tekster blevet hængt op. Det er nået et punkt, hvor de ophængte tekster er så komplekse, at det kun er et fåtal af de lokale, der rent faktisk kan læse og forstå dem. De er dog fortsat meget stolte over dem.

Indbyggerne

Indbyggerne i Ariala er kendt for at tale meget åbent om, hvordan de synes, andre bør opføre sig. Der er dog den undtagelse, at det er tabu at nævne videresalg af ulovlige varer eller byens omfattende sorte marked.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Avillionsk byggestil under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT). Byen blev grundlagt sammen med CorRionkastellet som et samlet prestigeværk. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Allesias Tempel opført. Under De Grå Dekader (112-78 FNFT) blev attraktionen Voksmenageriet bygget i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022