Azoetropen

Azoetropen er et stykke specialudstyr, der består af en metalcylinder, der kan fremvise levende billeder, og som er kendetegnet ved at være pyntet med Azurranske symboler.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Azoetropen betegnet som et slægtsklenodie og unika.

Nomineringsgrund

Azoetropen blev nomineret til og anerkendt som slægtsklenodie ud fra følgende grundlag:

  • Unik ejendel: Azoetropen er et stykke specialudstyr og unik.
  • Slægtsforankring: Azoetropen har tydelig forankring i Slægten Pajari, hvilket er synligt, fordi et medlem af slægten bragte den med sig til Fladlandet.
  • Kulturel betydning: Det bliver betragtet som interessant, at metalcylinderen måske bærer på hemmeligheder om Sneørkenlandets fortid. Derudover er der flere rygter om, at slægtsklenodiet måske kan fortælle om Azurranernes hemmeligheder, hvis det bliver tilstrækkeligt undersøgt.
  • Nominatorisk prestige: Et medlem af Slægten Pajari nominerede oprindeligt Azoetropen.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi er det ukendt, hvornår Azoetropen blev lavet, men den blev først opdaget, da den blev medbragt til Fladlandet af Den Azurranske Koloniseringsstyrke omkring år 500 FNFT (under Standhaftighedens Skjolde). I år 284 (under Accalias Århundrede) nominerede Slægten Pajari Azoetropen som Slægtsklenodie, hvilket derefter blev anerkendt af Fladlandets Aristologielektorat.

Kronologisk diskussion

Slægten Pajari ventede med at nominere Azoetropen som slægtsklenodie indtil de havde hjulpet med at jage Azurranerne ud af Fladlandet, hvilket skete i 284 FNFT. Det var tydeligt at Pajarislægten ikke selv havde en fremtid i Fladlandet, hvis ikke de tydeligt hjalp med at løfte den opgave, eftersom de selv oprindeligt var Azurranere.

Offgame Information

Senest opdateret: 4. marts, 2024