Bastion Kupola

Bastion Kupola er en fæstning, der er Lensfæstningen i Lenet Bakkedalen, og som befinder sig i Lensstaden Cacremil.

KARTOLOGISK SKILDRING

Bastion Kupola er kendt for at bestå af kupler, der ligner bakker. I modsætning til byen Cacremil, som fæstningen befinder sig i, er Bastion Kupola dog tydeligt bygget på en måde, der tager den stigende vandstand i betragtning. Der er vandtætte vægge, adskillige dræningspumper og bygger så højt, som det har været muligt uden at bryde med kuppeltemaet.

STRATOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk stratologi er Bastion Kupola betegnet som Lensfæstning og borg, samt slægtsfæstning for Slægten Folkaætten.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Bastion Kupola opført under Håbets Støbeform (400-289 FNFT)  i Azurransk stil. Navnet henviser til fæstningens mange kupler. Borgen blev oprindeligt bygget med de mange kupler i håb om, at den ville falde i med bakkerne og dermed ligge skjult. Men med tiden blev byen Cacremil, der lå ved siden af, så stor, at det var ret svært at skjule. Det blev til gengæld sværere at regne ud, hvilke af kuplerne der var en del af fæstningen, og hvilke der var huse fra byen, da kuplerne bliver forbundet under jorden og ikke over.

Offgame Information

Senest opdateret: 2. oktober, 2023