Bastion Nadeszya

Bastion Nadeszya er en fæstning, der er Lensfæstningen i Lenet Markova, og som befinder sig i Lensstaden Zánadu.

KARTOLOGISK SKILDRING

Bastion Nadeszya er kendt for at bestå af rester af gamle Azurranske belejringsmaskiner. Ligesom med byen Zánadu, der omkranser fæstningen, er Bastion Nadeszya fortrinsvis bygget af materialer, der ikke kan brænde, hvilket primært vil sige sten og metal. Borgen ser generelt dyster og skrækindjagende ud i kontrast til attraktionen Håbets Flamme, der fra toppen af borgen sender stærkt lys mod nordvest. Håbets flamme forsøger at mildne fæstningens udtryk og indbyde flygtninge til at søge tilflugt i sikkerhed bag dens mure.

Fæstningen indeholder attraktionen Håbets Flamme.

STRATOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk stratologi er Bastion Nadeszya betegnet som Lensfæstning og borg, samt slægtsfæstning for Slægten Pajari.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Bastion Nadeszya første gang nævnt, da den blev opført i Azurransk byggestil under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT), men med et ukendt navn. Da Den Azurranske Storkoloni blev opløst under Håbets Støbeform (289-191 FNFT), blev den daværende fæstning jævnet med jorden. I løbet af Opblomstringen (153-112 FNFT) blev fæstningen genopbygget af de materialer, som det var muligt at finde, og fik i den sammenhæng navnet Bastion Nadeszya, fordi byggestilen var Azurransk. På toppen af fæstningen blev fyrtårnet Håbets Flamme opført.

Offgame Information

Senest opdateret: 16. august, 2022