Bryllup På Vestbakken

Bryllup På Vestbakken er et drama, der er kendetegnet ved at foregå på Vestbakken, men mest er kendt for at indeholde utallige sjove dyr.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Bryllup på Vestbakken er, ifølge Accadias Aristologielektorat, yderst velskrevet, fordi det indebærer sublim balancering mellem formidling af stemning og fortælling.

Indenfor Fladlandsk Aristologi er Bryllup På Vestbakken betegnet som et melodrama og er derfor balstyrisk og teatri.

Bryllup På Vestbakken er en fortælling om et bryllup mellem to personer, som ikke kunne lide hinanden. Der er dog ikke mange, som kan huske præcis, hvad der sker under stykket, der oprindeligt var skrevet som en tragedie. Under en af de første opsætninger af dramaet løb der nemlig et utal af forskellige dyr ind på scenen over flere omgange. Nogle har spekuleret i, hvor dyrene kom fra, men gæsterne, der så stykket, elskede det og grinede højt hver gang. Lige siden er stykket blevet sat op utallige gange, og hver gang er der en masse fjollede dyr med, oftest spillet af folk i dyrekostumer. Det har dog den lidt specielle konsekvens at få kan fortælle, hvad der egentligt sker i stykket, men mange kan fortælle, at de eksempelvis synes papegøjen var yderst morsom.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi er der spekulation om, hvorvidt de oprindelige dyr, som slap ind under stykket, var et forsøg på at sabotere opsætningen. Det kunne muligvis være foretaget af nogen, der ønskede at stykket skulle blive en fiasko. Måske endda begået af folkene bag Sidste Nat På Ørnsøje.

Offgame Information

Senest opdateret: 2. oktober, 2023