Bryllup På Vestbakken

Bryllup På Vestbakken er et drama, der er kendetegnet ved at foregå på Vestbakken, men mest er kendt for at indeholde utallige eksotiske våben.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Bryllup på Vestbakken er, ifølge Accadias Aristologielektorat, yderst velskrevet, fordi det indebærer sublim balancering mellem formidling af stemning og fortælling. Indenfor Fladlandsk Aristologi er Bryllup På Vestbakken betegnet som et melodrama og er derfor balstyrisk.

Bryllup På Vestbakken er en fortælling om et bryllup mellem to pirater, men der er ikke mange, der kan huske præcis, hvad der sker under stykket, der egentligt var skrevet oprindeligt som en komedie. Under en af de første opsætninger af dramaet løb der nemlig flere gange krigere ind på scenen og angreb de optrædende. Nogle har spekuleret i, hvor angriberne kom fra, men gæsterne, der så stykket, blev meget medtagede og bange. Flere af gæsterne græd eller skreg højt og skingert hver gang. Lige siden er stykket blevet sat op utallige gange, og hver gang er der en masse maskerede angribere med, oftest spillet af folk i intimiderende kostumer. Det har dog den lidt specielle konsekvens at få kan fortælle, hvad der egentligt sker i stykket, men mange kan fortælle, at de synes scenen med stageøksen var yderst trist eller skræmmende.

KONSULOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk konsulogi er der spekulation om, hvorvidt det oprindelige angreb under stykket var et forsøg på at sabotere det. Det kunne muligvis være foretaget af nogen, der ønskede at stykket skulle blive en fiasko. Måske endda begået af folkene bag Sidste Nat På Ørnsøje.

Offgame Information

Senest opdateret: 27. december, 2022