Chataraktruinen

Chataraktruinen er en ruin, der befinder sig i Lenet Svartunil, og som er resterne af den tidligere Lensfæstning Chataraktkastellet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Chataraktruinen befinder sig inde i Stuarantruinen, der tidligere var Lensstaden i Svartunil.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev ruinen første gang nævnt under Håbets Støbeform (400-289 FNFT) og var dengang en fæstning, der blev opført i Avillionsk byggestil med navnet Chataraktkastellet. Under Invasionskrigen blev Chataraktkastellet under en voldsom belejring knust af utallige bombardementer sammen med den omkringliggende Lensstad Sturant.

Indenfor Fladlandsk kronologi beskriver en teori, at nogle bevidst ønskede, at Slægten Valravn skulle miste deres gamle slægtsfæstning og flygte til Lenet Morænen. En anden teori beskriver, at Slægten Valravn udelukkende mistede Chataraktkastellet, fordi de havde været så selvsikre, at de havde undladt at prioritere ressourcer i at vedligeholde og forsvare borgen under Invasionskrigen.

Chataraktruinen var tidligere Chataraktkastellet. Chataraktkastellet var den tidligere Lensfæstningen i Lenet Svartunil, indtil den blev ødelagt.

Oplevelsen af Chataraktruinen

Stemningen i Chataraktruinen bliver beskrevet som dyster og tragisk. Ved den faldne ruin og den faldne Lensstad ligger huse, handelssteder, mure og hjem i ruiner. Ruinen består hovedsageligt af overgroede stendynger, men indimellem stikker tidligere personlige ejendele frem fra bunkerne. Alt af værdi er dog for længst enten blevet taget af sultne skikkelser eller blevet solgt og byttet til mad i den nærmeste by. Lyden af træ, der klaprer, eller genstande som vinden leger med, får det til at virke, som om der er liv i ruinen. Men der er ingen mennesker her, og der har ikke været det, siden folk flygtede fra bombardementet. Enkelte gange kommer et dyr forbi og spiser eller finder sig et gemmested mellem murbrokkerne. Adskillige fugle har bygget rede på ruinen, og alene larmen fra dem holder mange væk. Ved ruinen slår græs og andet beplantning tilrejsende op ad benene, mens skoene nogle gange bliver våde af vand, der har samlet sig i små pytter. Tankerne om, hvordan den smukke fæstning blev jævnet med jorden efter et nærmest endeløst bombardement, vil chokere alle, der ser stedet for første gang. Tilbagevendende tilrejsende nyder i stedet ruinens rolighed udover selvfølgelig fuglene.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022