KARTOLOGISK SKILDRING
Indenfor Fladlandsk kartologi bliver dampesvampetern (fra Luzerne) eksporteret fra Luzerne i Lenet Tågedalen.
ADVOLOGISK SKILDRING
Indenfor Fladlandsk advologi er dampesvampetern betegnet som en eksportvare.
Opskrift på dampesvampetern
En ekspert-finsmager kan lave pose dampesvampetern i et køkken, med følgende afgrøde:
- 1 sæk dampesvampe (fra Luzerne) med præmiekvalitet (**).
Anvendelse af dampesvampetern
Dampesvampetern er en valgmulighed i fremstilling af luksusretter, der har en indført fingermad som forudsætning (festfyld, Fladlandske Krydderkroner, Fladlandske Æresfade og lysekronekager).
KONSULOGISK SKILDRING
Indenfor Fladlandsk konsulogi bliver svampene plukket om natten uden lys, da det får dem til at lukke sig sammen. De bliver derefter skåret i tern med spydsakse, der er lange spyd med sakse for enderne. Efterfølgende bliver svampene drysset med knuste plantekrydderier, og til sidst i tørret i et mørkt rum med god udluftning.
HERBOLOGISK SKILDRING
Indenfor Fladlandsk herbologi er de bekymringer, som nogle herbologer har udtalt angående dampesvampe, også relevante for dampesvampetern, da de er fremstillet af dampesvampe.