Drager

Drager er fabelvæsner, der bliver beskrevet som et enormt, slangelignende væsen med to forben, to bagben og et sæt vinger.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er meget mystik omkring drager.

Indenfor Fladlandsk bæstologi er drager betegnet som gigantiske, mytiske, abnormtændrende, katestrofarlige og uhumanoide.

Kategorisering af drager

Drager er kategoriseret som trin 6 fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Drager er ifølge en beretning blevet sammenlignet med kaskelothvaler i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende gigantiske.

Væsentræk og type: Drager bliver beskrevet som værende en anden størrelse end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: Drager er kun mulige at finde, hvis de selv ønsker at blive fundet, hvilket gør dem mytiske.

Kraftgrad: Drager er ifølge myter i stand til at lægge hele byer øde i et hav af ild eller styre andre med deres tanker, og drager bliver derfor betegnet som abnormtændrende.

Farlighedsgrad: Drager bliver beskrevet som værende abnormtændrende. Det bliver vurderet, at de har kontrol over deres kræfter, og at de er bevidste om deres handlinger. Drager bliver derfor vurderet som katestrofarlige.

Trin: Drager bliver beskrevet som gigantiske, mytiske, abnormtændrende og katestrofarlige. Ud fra den højeste af deres kategoriseringer bliver drager betegnet som trin 6 fabelvæsner.

Offgame Information

Senest opdateret: 7. januar, 2023