Drednan

Drednan er en stad, der befinder sig i Lenet Svartunil, og som er kendt for, at der bliver brugt lædersnører, nærmere end søm, til at binde alting op med.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Drednan er kendetegnet ved, at huse og tage er bundet sammen med lædersnore, nærmere end med søm.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Svartunils Tempel.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen læderbundter.

Genstanden oksehaler (fra Drednan).

KONSULOGISK SKILDRING

Grunden til at huse og tage er bundet sammen med lædersnore, er, at indbyggerne mener, at det holder bedre end søm, da det ikke ruster. Det handler dog nok mest om, at læder er meget billigt i Lenet. Læderet bliver også brugt til at hænge skilte op med på veje eller markeder, og byen er kendt for de mange smukt dekorerede lædervarer.

Indbyggerne

Indbyggerne i Drednan er meget gør-det-selv personer, der tit render rundt med et stykke læder i tasken til, hvis noget går i stykker. De sætter en dyd i altid at kunne fikse en ødelagt vogn eller en gammel stol, hvis der er nogen, der skulle få brug for hjælp. De er derfor meget venligtsindede og hjælpsomme, så længe der ikke er nogen, der kritiserer deres måde at arbejde på.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT) som en stad i Avillionsk byggestil med et ukendt navn. Byen blev grundlagt af Den Avillionske Storkoloni som et knudepunkt for handel halvvejs mellem Sydegnen og Abyssalhavet, for derfra at have videre udskibning til Avillion. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT), da Slægten Valravn havde Lensejerskabet over Svartunil, valgte de at omdøbe byen til at hedde Drednan. I år 9 FNFT blev Svartunils Tempel genopført i byen som erstatning for det ødelagte, der tidligere havde ligget i Sturant.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023