Drømmestjernen

Drømmestjernen er et Celestokoncept i form af en symbolsk, femtakket stjerne.

Drømmestjernen er et fremstående udtryk.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Drømmestjernen er det primære symbol for Guddommen Extazia.

Indenfor Fladlandsk Celestologi er Drømmestjernen betegnet som et Religiøst udtryk.

Symbolets betydning

Drømmestjernen henviser til, at Extazias følgere bør være de forreste ledestjerner, der inspirerer andre til at leve på samme vis. Ordsproget, at ‘stile efter drømmestjernen’ der betyder at stræbe efter et specifikt mål, er inspireret af Drømmestjernen og visdom.

Symbolets varianter

Drømmestjernen er som symbol aldrig optegnet som et pentagram, da det er et andet symbol.

Drømmestjernen bliver blandt andet set i form af en række orakeltegn, som symboliserer Guddomspagten med Extazia.

Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Drømmestjernen, udfyldt med tallet “I” ved siden af, er et trin 5 orakeltegn, der bliver båret af Ypperstepræster, som favoriserer Extazia, også kaldet Ikoner.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Drømmestjernen, udfyldt med samskrivning af tallet “XXI” ved siden af, er et trin 4 orakeltegn, der bliver båret af Højpræster, som favoriserer Extazia, også kaldet Højextetikere.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Drømmestjernen, udfyldt, er et trin 3 orakeltegn, der bliver båret af Præster, som favoriserer Extazia, også kaldet Extetikere, samt af Reservehøjpræster, der favoriserer Extazia, også kaldt for Reservehøjextetikere. Reservehøjextetikere bærer et oftest et orakeltegn, der svarer til, hvad en Extetiker bærer, men i tilfælde hvor der ikke er tilstedeværelse af en Højextetiker, kan de midlertidigt opnå et orakeltegn tilsvarende, hvad en Højextetiker bærer.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Drømmestjernen, halvt udfyldt, er et trin 2 orakeltegn, der bliver båret af Præstelærlinge af anden grad, som favoriserer Extazia, også kaldet Extetikerlærlinge af anden grad.
Illustrator: Freya Éowyn K. Chapman
  • Drømmestjernen, uudfyldt, er et trin 1 orakeltegn, der bliver båret af Præstelærlinge af første grad, som favoriserer Extazia, også kaldet Extetikerlærlinge af første grad.

Offgame Information

Senest opdateret: 20. august, 2022