Elstari

Elstari er en stad, der befinder sig i Lenet Neyala og som er kendt for huse, hvor træelementerne består af sammenlimede småstumper.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Elstari er kendetegnet ved, at husene hovedsageligt er bygget af resttræ eller sammenlimede småstykker og spåner af træ. Der er også i bredt omfang anvendt andre materialer end træ, som eksempelvis stof, sten eller ler.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen æbletønder.

Genstandene Elstariæblefløde og æblefrø.

KONSULOGISK SKILDRING

Den eneste træsort i byen er æbletræ, og den bliver oftest brugt til at snitte genstande, da alt andet træ, der kommer i nærheden af byen, bliver brugt til skibsbyggeri. Derfor er mange bygninger kendetegnet ved, at der er sparet mest muligt på træ, og at det træ, der er brugt i dem, består af sammenlimede stykker af resttræ.

Indbyggerne

Indbyggerne i Elstari har bygget mange af deres lokale skikke op om æbler på grund af byens store æblemarked. Når de møder nye mennesker, bliver det betragtet som en høflig gestus at give dem et æble. Det bliver brugt på samme måde til at sige undskyld, komme med anerkendelse eller måske endda en lille hemmelig besked, bundet på i en snor.

Offgame Information

Senest opdateret: 20. november, 2021