Elstari

Elstari er en stad, der befinder sig i Lenet Neyala, og som er kendt for huse, hvor træelementerne består af sammenlimede småstumper.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Elstari er kendetegnet ved, at husene hovedsageligt er bygget af resttræ eller sammenlimede småstykker og spåner af træ. Der er også i bredt omfang anvendt andre materialer end træ, som eksempelvis stof, sten eller ler.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Guddomsbrønden.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen æbletønder.

Genstandene Elstariæblefløde og æblefrø.

KONSULOGISK SKILDRING

Den eneste træsort i byen er æbletræ, og den bliver oftest brugt til at snitte genstande, da alt andet træ, der kommer i nærheden af byen, bliver brugt til skibsbyggeri. Derfor er mange bygninger kendetegnet ved, at der er sparet mest muligt på træ, og at det træ, der er brugt i dem, består af sammenlimede stykker af resttræ.

Indbyggerne

Indbyggerne i Elstari har bygget mange af deres lokale skikke op om æbler på grund af byens store æblemarked. Når de møder nye mennesker, bliver det betragtet som en høflig gestus at give dem et æble. Det bliver brugt på samme måde til at sige undskyld, komme med anerkendelse eller måske endda en lille hemmelig besked, bundet på i en snor.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Eftermælernes Arv (700-600 FNFT) formodentligt omkring 700-650 FNFT i Torccelheimsk byggestil. Byen blev grundlagt som en landsby, fordi der allerede var mange frugttræer og god adgang til floden, som gjorde det oplagt med et fast market. Æbler fra byen var fra da af kendte og efterspurgte vidt omkring. Under Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT) blev byen indtaget og indlemmet i Den Avillionske Storkoloni, som udbyggede den til en stad. Under Tronedansen (191-153 FNFT) opdagede ingeniører fra Slægten Ramovak Guddomsbrønden og regnede ud, hvordan den kunne blive brugt at løfte skibe. Størstedelen af de varer, der tidligere havde været fragtet til Lupinay, og derfra var blevet omskibet, kunne nu sejle direkte nordpå. Det førte til stor vækst for byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023