Endiktes Have

Endiktes Have er en vildegn, der er berygtet for at være en abnormt smuk, forførende have med vilde blomster og et rigt dyreliv.

KARTOLOGISK SKILDRING

Endiktes Have ligger syd for Fladlandet. Vildegnen grænser op til Lenet Sydlenet, samt vildegnene Stenkronen og Tågelandet.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Endiktes Have betegnet som en mellemegn.

Terræn og natur

Terrænet består af skovland. Landskabet består af smuk, eksotisk natur med saftige frugter, klare kilder og adskillige plantesorter. Selvom ingen af de smukke planter er hakket eller klippet til, er alle træerne skønfærdigt runde med formede kroner, græsset dækker jorden som velholdte plæner, og blomsterne gror i mystiske naturskabte bede med hver plante for sig. Vildegnen er altid varm, og selv når det regner, falder regnen lunt og blødt på ens hud. Der er mange billedskønne blomster, og stedet bliver af flere omtalt som værende “for godt til at være sandt”.

Landmærker

Vildegnen indeholder søen Endiktes Tåre.

Områdefortællinger 

Vildegnen indeholder ingen områdefortællinger.

Strækninger

Vildegnen indeholder ingen strækninger.

Byer

Vildegnen indeholder ingen byer.

Seværdigheder

Vildegnen indeholder ingen steder, der er betegnet som seværdigheder.

Eksportvarer

Vildegnen indeholder ingen eksportvarer.

KONSULOGISK SKILDRING

Befolkningen i Endiktes Have består af vildninge, der er kendt for kun at bebo vildegnens nordligste del. Mod syd har de markeret en række træer for at vise, hvor langt mod syd det er sikkert at bevæge sig. Det er dog et ret forvirrende system for folk udefra, da det på ingen måde er en lige linje. Det kan bedst blive beskrevet, som at der i de nordlige områder er små skyer, hvor det er usikkert at gå, mens der mod syd nærmest er helt overskyet, så kun smalle stier er farbare. Vildningene husker sig selv og tilrejsende på at holde sig udenfor markeringerne. De lokale afbryder dog samtalen og ser ned i jorden, hvis de bliver spurgt til, hvad der sker, når nogen bevæger sig syd for markeringerne. Folk, der har bevæget sig for langt bag markeringerne, bliver så forandrede i både krop og sind, at de bliver til vildlinge. De lokale omtaler vildlingene som “de berørte” og behandler dem anstændigt og høfligt, trods deres forvandlinger. Men “de berørte” tjener dog samtidig som advarsel for andre, der måtte få lyst til at gå på opdagelse bag markeringerne. De lokale har ofte en snor med en genstand, som de hvisker til, holder om og bruger til at minde sig selv om, hvem de er. Datoer bliver skrevet op rundt omkring, ændret og endda brugt som pynt. Det til trods for, at vildningene ikke er enige om, hvilken tidsregning der er den bedste – så det er et udbredt samtaleemne.

Beskæftigelser

Frugtplukker, jæger og samler.

Kulturer i egnen

Vildegnen indeholder ingen anden kultur.

ENTOLOGISK SKILDRING

I vildegnen bliver følgende afdyrkelser praktiseret: Gammeltroen.

Entiteter

Vildegnen indeholder tilstedeværelse af følgende entiteter:

Endikte, der er daimon og dominator.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er ifølge myter risiko for at møde simurgher i vildegnen, men det er nok bare pludselige vindpust, der får ting til at flytte sig. Meget store vindpust. Måske.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Endiktes Have første gang omtalt under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT). Indtil da havde der ikke været et klart skel italesat for, hvor egnen Sønderhaven sluttede mod syd, men det kom der, da den Avillionske koloniseringshær indtog området og fandt ud af, at en del soldater forsvandt, hvis de gik for langt mod syd. Vildegnens blev navngivet med henvisning til den entitet, der antageligt var dominator af den.

Offgame Information

Senest opdateret: 16. august, 2022