EVEAtroens Præsteskab

EVEAtroens Præsteskab er et Præsteskab, der består af personer, som er formelt udpegede forkyndere af EVEAtroen.

EVEAtroens Præsteskab er et fremstående udtryk.

CELESTOLOGISK SKILDRING

EVEAtroens Præsteskab inkluderer alle personer, der bærer en af følgende titelvarianter: Extetikere, Extetikerlærlinge af anden grad, Extetikerlærlinge af første grad, Højextetikere, Højlectorer, Højlektorer, Højvægtere, Ikoner, Lecktorer, Lectorer, Lectorlærlinge af anden grad, Lectorlærlinge af første grad, Lektorer, Lektorlærlinge af anden grad, Lektorlærlinge af første grad, Reservehøjextetikere, Reservehøjlectorer, Reservehøjlektorer, Reservehøjvægtere, Vægtere, Vægterlærlinge af anden grad, Vægterlærlinge af første grad, Ærkelecktorer, Ærkelectorer, Ærkelektorer, Ærkevægtere.

Indenfor Fladlandsk Celestologi bliver EVEAtroens Præsteskab betegnet som et Helligt udtryk.

Varianter af EVEAtroens Præsteskab

Der er fire varianter af EVEAtroens Præsteskab, som bliver brugt til at omtale et medlem af Præsteskabet, der repræsenterer en specifikt Guddom. Så der er ikke tale om at EVEAtroens Præsteskab ellers er tydeligt opdelt, og de arbejder dagligt sammen på tværs af favoriseringerne.

  • Extaziatroens Præsteskab inkluderer alle personer, der bærer en af følgende titelvarianter: Extetikere, Extetikerlærlinge af anden grad, Extetikerlærlinge af første grad, Højextetikere, Ikoner, Reservehøjextetikere.
  • Vartigantroens Præsteskab inkluderer alle personer, der bærer en af følgende titelvarianter: Højvægtere, Reservehøjvægtere, Vægtere, Vægterlærlinge af anden grad, Vægterlærlinge af første grad, Ærkevægtere.
  • Eurikatroens Præsteskab inkluderer alle personer, der bærer en af følgende titelvarianter: Højlektorer, Lektorer, Lektorlærlinge af anden grad, Lektorlærlinge af første grad, Reservehøjlektorer, Ærkelektorer.
  • Archimedestroens Præsteskab inkluderer alle personer, der bærer en af følgende titelvarianter: Højlectorer, Lectorer, Lectorlærlinge af anden grad, Lectorlærlinge af første grad, Reservehøjlectorer, Ærkelectorer.
  • Tvillingetroens Præsteskab inkluderer alle personer, der bærer en af følgende titelvarianter: Lecktorer, Ærkelecktorer.

KONSULOGISK SKILDRING

I Fladlandet, hvor Rigsreligionen er EVEAtroen, bliver der som udgangspunkt ment EVEAtroens Præsteskab, når udtrykket Præsteskab bliver brugt.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. september, 2023