Fønixer

Fønixer er fabelvæsner, der bliver beskrevet som rødglødende fugle af ild med lange halefjer, splittet ud i to “haler”, samt et ry for aldrig rigtig at dø, men nærmere blive genfødt af egen aske.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Der er meget mystik omkring fønixer.

Indenfor Fladlandsk bæstologi er fønixer betegnet som enorme, sjældne, nærlivsændrende, livsfarlige og uhumanoide.

Kategorisering af fønixer

Fønixer er kategoriseret som trin 4 fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Fønixer er ifølge en beretning blevet sammenlignet med elefanter i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende enorme.

Væsentræk og type: Fønixer bliver beskrevet som værende en anden størrelse end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: Fønixer er svære at finde, og det er ifølge myter kun muligt under særlige vejrforhold og på særlige tidspunkter i vildegnen Tavshedskrybben, hvilket gør dem sjældne.

Kraftgrad: Fønixer er ifølge myter i stand til at skabe flammer og endda genopstå af dem, hvis de dør. Fønixer bliver derfor betegnet som nærlivsændrende.

Farlighedsgrad: Fønixer bliver beskrevet som værende nærlivsændrende. Det bliver vurderet, at de har kontrol over deres kræfter, og at de er bevidste om deres handlinger. Fønixer bliver derfor vurderet som livsfarlige.

Trin: Fønixer bliver beskrevet som enorme, sjældne, nærlivsændrende og livsfarlige. Ud fra den højeste af deres kategoriseringer bliver fønixer betegnet som trin 4 fabelvæsner.

Offgame Information

Senest opdateret: 7. januar, 2023