Førstehjælpsgrej

Førstehjælpsgrej er grej, der er kendetegnet ved at bestå af bandager, håndtørklæder, rent vand og pinde, samt en mindre kniv.

DISSEKTOLOGISK SKILDRING

Det kan være ting, der hjælper på små skader fra at rense sår til at støtte brækkede ben. Det består af blodbandager (bandager til at stoppe blødning), håndtørklæder (til at rense sår), rent drikkevand, en krykke/stok (til at hjælpe en såret person med at gå), pinde (til at afstive en brækket arm eller ben), samt en mindre kniv. Generelt handler det om at have redskaber, der kan undersøge for sår og skader, kan stoppe akutte blødninger, samt kan hjælpe lidende personer med at blive lige præcis raske nok til at de kan opsøge et infirmeri. Førstehjælpsgrej bliver ofte bare kaldt helbredergrej, fordi det oftest er noget, alle helbredere har, og som sædvanligt indgår i alle alle andre typer af sæt, som bliver båret af helbredere. Helbredergrej er dermed et samnavn for førstehjælpsgrej.

Anbefalet bæregrej

Kniven sidder i en skede i bæltet, mens resten ofte er i en taske eller rygsæk. Stok og krykke kan være spændt fast på rygsækken, mens pinde ofte først bliver indsamlet, når der er brug for dem.

Indenfor Fladlandsk dissektologi er førstehjælpsgrej betegnet som remedier.

Offgame Information

Senest opdateret: 8. september, 2023