Forlisfletten

Forlisfletten er en bygd, der befinder sig i vildegnen Ormeskoven, og som er kendt for at være bygget af vragrester fra skibe, der er gået på grund i Smuglerbugten.

KARTOLOGISK SKILDRING

Der er kun blevet brugt lette materialer, da bebyggelsen er konstrueret på et blødt og ustabilt underlag. Bygden ligger lige ned til vandet, men har ikke en reel havn. Vandet er både lavt og fyldt med skær, så det er kun små fiskerbåde, der kan nærme sig uden at forlise. Forlisfletten bliver i daglig tale kaldt Fletten af bygdens indbyggere og en lang række nedsættende ord af stort set alle andre.

Fletten er et samnavn, der er kortere og dermed nemmere at sige og skrive.

KONSULOGISK SKILDRING

Indbyggerne i Forlisfletten bliver generelt betragtet som værende af den opfattelse, at hvis de finder noget, så tilhører det finderen. Det gælder eksempelvis alt, de finder i vraggods, der skyller i land. Nogle gange virker det dog til, at deres opfattelse af kategorien for, hvornår noget er blevet fundet, kan blive fortolket til at være temmeligt bredt.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen opdaget under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT). Byen var antageligt vokset op i skyggen af ivrig smugleraktivitet i området og formodentligt blevet navngivet ud fra, at den var flettet sammen af vraggods fra forliste skibe.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023