Gravhøjsbæltet

Gravhøjsbæltet er en områdefortælling, der befinder sig i Lenet Bakkedalen, og som består af lange rækker af gravhøje, hvori adskillige tidligere Regenter ligger begravet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Gravhøjsbæltet er beskrevet som en række gravhøje, der ligger i forlængelse af hinanden. Den største af gravhøjene i Gravhøjsbæltet er rent faktisk en krypt ved navn Gravhøjskrypten. Den smukkeste af gravhøjene bliver kaldt Blomsterhøjen.

Oplevelsen af Gravhøjsbæltet

Mødet med Gravhøjsbæltet bliver beskrevet som et smukt landskab, der på den ene side imponerer over den Fladlandske storhedstid, men samtidig smelter ind og bliver en del af landskabet. Gravhøjsbæltet er ofte fyldt med smukke blomster af sjældne arter i alverdens farver. Lyden af en mild brise, der leger med græsset og blomsterne, får modspil af cikader og andre insekter, samt indimellem et par fugle. Tilrejsende bliver højst en smule forpustede af at gå op og ned eller rundt om de mange gravhøje, men ellers bliver de oftest rolige, ligesom omgivelserne. Tankerne om, hvilke Regenter der mon ligger under de forskellige gravhøje, rumsterer. Måske er der også begravet andre betydningsfulde personer her gennem tiden?

KRONOLOGISK SKILDRING

Gravhøjsbæltet, eller rettere de grave det består af, blev oprettet for at ære Fladlandets tidligere Regenter ved at begrave dem i nærheden af hinanden.    En teori beskriver, at Gravhøjsbæltet blev udformet for at matche en stjerneformation.

Offgame Information

Senest opdateret: 29. januar, 2022