Gravhøjsbæltet

Gravhøjsbæltet er en områdefortælling, der befinder sig i Lenet Bakkedalen, og som består af lange rækker af gravhøje, hvori adskillige tidligere Regenter ligger begravet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Gravhøjsbæltet er beskrevet som en række gravhøje, der ligger i forlængelse af hinanden. Den største af gravhøjene i Gravhøjsbæltet er rent faktisk en krypt ved navn Gravhøjskrypten. Den smukkeste af gravhøjene bliver kaldt Blomsterhøjen.

Oplevelsen af Gravhøjsbæltet

Mødet med Gravhøjsbæltet bliver beskrevet som et smukt landskab, der på den ene side imponerer over den Fladlandske storhedstid, men samtidig smelter ind og bliver en del af landskabet. Gravhøjsbæltet er ofte fyldt med smukke blomster af sjældne arter i alverdens farver. Lyden af en mild brise, der leger med græsset og blomsterne, får modspil af cikader og andre insekter, samt indimellem et par fugle. Tilrejsende bliver højst en smule forpustede af at gå op og ned eller rundt om de mange gravhøje, men ellers bliver de oftest rolige, ligesom omgivelserne. Tankerne om, hvilke Regenter der mon ligger under de forskellige gravhøje, rumsterer. Måske er der også begravet andre betydningsfulde personer her gennem tiden?

KONSULOGISK SKILDRING

En teori beskriver, at Gravhøjsbæltet blev udformet for at matche et stjernebillede.

KRONOLOGISK SKILDRING

Områdefortællingen blev første gang nævnt under Brøndenes Vanvid (850-800 FNFT), da Folkaætten begyndte at begrave afdøde betydningsfulde magthavere ved siden af hinanden. Det talte antageligt slægtsoverhoveder for Folkaætten i begyndelsen, men det ændrede sig fra Eftermælernes Arv (700-600 FNFT). Da Ragnar af Folkaætten blev begravet der, formodentligt i Blomsterhøjen, havde han ytret at han ville betragte enhver afdød Regent af Fladlandet som godt selskab, og det tilbud kom mange efter ham til at acceptere.

Offgame Information

Senest opdateret: 18. august, 2022