Grønholt

Grønholt er en stad, der befinder sig i Lenet Alzark, og som er kendt for at være befolket af mange otiumsnydere.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Grønholt er kendetegnet ved, at bygningerne er indrettet, så det er nemt at komme til for ældre og gangbesværede. Eksempelvis er der stænger til at nå ting, der er højt oppe, og de få tilfælde, hvor noget er i mere end én etage, er der en form for løftemekanisme.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingerne blækkrukker og tommetønder.

Fartøjer af typen tømmerflåder.

KONSULOGISK SKILDRING

På grund af det store antal otiumsnydere i byen er alle bygninger lavet, så det er nemt at komme til for ældre og gangbesværede. Det er så gennemført, at folk fra andre områder ofte kommer her for at blive inspireret.

Indbyggerne

Indbyggerne er særligt glade for at dele fortællinger om grønbeder og grønbedesylt. Det starter ofte i det små, men hvis nogen hører andre fortælle om grønbeder, prøver de at komme med en mere imponerende fortælling. Det er blandt indbyggerne indforstået, at grønbedefortællinger handler om at komme med gode, nærmere end sandfærdige, historier. I Grønholt bliver der fremstillet særligt mange tommetønder, da byens bødkere har fundet ud af, at træet i skovene omkring byen er særligt velegnet. Der er desuden masser af gamle, otiumsnydere, som ikke rigtigt har noget at lave alligevel, og de er for døve til at bekymre sig om alt den larm, arbejdet medfører. Desuden har bødkerne opdaget, at det dårlige rustjern fra Alzark er ganske fint til at lave tøndebånd.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Tronedansen (191-153 FNFT) i Fladlandsk byggestil, nærmere bestemt år 190 FNFT. Byen opstod, da en række mindre flækker voksede sammen til en stad, antageligt fordi der var brug for knudepunkt for handel, efter Alztad var gået tabt.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023