Hasselbækh

Hasselbækh er en stad, der befinder sig i Lenet Khatan, og som er kendt for, at alle bygningernes møbler er limet fast til gulvet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Hasselbækh er kendetegnet ved, at bygningerne er lavet med sten og mørkel.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner eller fæstningsværker.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ikke ved vandveje og kan derfor udelukkende blive tilgået fra land. 🐃

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen flagermusgødning.

KONSULOGISK SKILDRING

At bygningerne er udført meget solidt, gør dem meget holdbare. Til gengæld er det både dyrt og meget besværligt at ændre på dem. Hvilket ikke bliver lettere af, at bygningernes møbler er limet fast til gulvet.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at tænke længe, før de tager en beslutning, men når den først er taget, ændrer de sjældent holdning igen. Et lokalt mundheld siger: “tro på de, der er som mørkel – forkast de, der er som snørkel”.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) i Fladlandsk byggestil som en landsby. Byen opstod som sammenbygning af en række mindre flækker, i takt med at Fladlandets magtcentrum flyttede mod nord grundet krig. Byen havde dog ikke et tilstrækkeligt forsvar, og borgerne oplevede store udfordringer med plyndringer. De lokale så ingen anden udvej end at bolte eller støbe ting fast for at undgå, at de blev taget, hvilket blev grundlaget for en lokal skik. Landsbyen voksede sig til en stad i løbet af Gnistens Indæmpning (450-400 FNFT). 

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023