Havscepteret

Havscepteret er et fyrtårn, der befinder sig i Kronlenet, og som er kendt for at være det livsvigtige fyrtårn, skibene sigter efter for at komme i havn.

KARTOLOGISK SKILDRING

Havscepteret er placeret i den yderste del af Værftstad, lige op af havet. Havscepteret er betydningsfuldt i forhold til at lede Fladlandske søfarere ind i sikkerhed, når de kommer hjem fra havet.

KRONOLOGISK SKILDRING

Fyrtårnet blev efter sigende bygget under Ragnars Regime.

Indenfor Fladlandsk kronologi beskriver en teori, at fyrtårnet blev bygget under Storkoloniernes Tid, hvilket var medvirkende til, at den Avillionske Armada kuldsejlede i de tårnhøje bølger, som Extazia lod ramme den.

OPLEVELSEN AF HAVSCEPTERET

Havscepteret bliver beskrevet som en lys, høj bygning med et varmt klart lys fra toppen.

Ved fyrtårnet kan folk skue ud mod Abyssalhavet og se skibe sejle ind og ud af Safirfjorden. Havscepteret er flot udsmykket, men samtidigt solidt som et borgtårn. Lyden af bølgeskvulp og mågeskrig blander sig med lyden af vindens blæsen. Hvis nogen står i toppen af fyrtårnet, når det er tændt, kan de høre den knitrende ild, der skaber lyset. Kroppen bliver rusket på vindfyldte dage, og hvis nogen går helt til tops i fyrtårnet, kan de på blæststærke dage mærke træet knirke og give sig lidt. Tankerne om havets nærmest uendelige udstrækning skaber enten frygt eller en følelse af frihedslængsel.

Offgame Information

Senest opdateret: 29. januar, 2022