Hellig ild

Hellig ild er et Celestokoncept, der består af ild, som er velsignet af Archimedes eller Eurika.

Hellig ild er et fremstående udtryk.

CELESTOLOGISK SKILDRING

Indenfor favoriseringen Archimedestroen bliver Hellig ild frembragt ved at antænde det på en særlig måde. Hellig ild bliver indenfor favoriseringen ofte anvendt i ceremonier eller ritualer i Archimedes’ navn. Hellig ild er oftest særligt varmt.

Indenfor favoriseringen Eurikatroen bliver Hellig ild frembragt ved at antænde det på en særlig måde. Hellig ild bliver indenfor favoriseringen ofte anvendt i ceremonier eller ritualer i Eurikas navn. Hellig ild er oftest særligt lyst.

Indenfor favoriseringen Tvillingetroen bliver Hellig ild skabt ved at antænde det på en særlig måde. Hellig ild bliver indenfor favoriseringen ofte anvendt i ceremonier eller ritualer i Tvillingernes navn. Hellig ild er oftest yderst velbalanceret mellem lys og varme.

 Eftersom der er forskellige opfattelser af, hvad Hellig ild betyder afhængig af, hvilken favorisering indenfor EVEAtroen der er tale om, har det skabt lidt udfordring med, at mange blander dem sammen, selvom der er forskellige betydninger.

Indenfor Fladlandsk Celestologi er Hellig ild betegnet som et Helligt udtryk.

ALKYLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk alkylogi har undersøgelser af Hellig ild vist, at det i forhold til udseende kan være svært at skelne Hellig ild fra almindeligt ild, der virker til at skifte lidt varieret i forhold til varme og lys. En vigtig forskel er dog at Hellig ild kan påvirke folk på afstand med mystiske effekter, som eksempelvis mutationer, hvis det ikke bliver håndteret af Lectorer, Lecktorer eller Lektorer.

Offgame Information

Senest opdateret: 11. september, 2023