Hestenfelt

Hestenfelt er en stad, der er Lensstaden i Vestengen og er kendt for at virke, som om den er indrettet til heste nærmere end mennesker.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Hestenfelt er kendetegnet ved, at alle bygninger er udformet så døre og vinduer er bygget i en højde, der passer til folk, der befinder sig på hesteryg, og at gaderne består af løst sand fyldt med hestemøg.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Hestenfelt betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Vestengens Tempel og Lensfæstningen Khallarburg.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen saddeltøj.

KONSULOGISK SKILDRING

De fleste indbyggere og tilrejsensende i Hestenfelt er glade for deres heste og benytter dem ikke bare til transport, men har dem med sig overalt. Det er grunden til byens specielle indretning, og at det, for en person til fods, kan være udfordrende at bevæge sig rundt i byen.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at virke til at være i evig bevægelse og have svært ved at stå stille. De har det bedst med at tale sammen om følelser, tanker og begivenheder, mens de strigler og sadler deres heste eller ridder over længere afstande. De vil derfor have svært ved at sidde stille i længere tid og lytte uden at have noget i hænderne at dimse med. Eftersom Hestenfelt ligger meget langt væk fra alt andet, og nærmest kun er indrettet til heste, er der ofte nogen, der siger “rejs af Hestenfelt til!”, hvis de eksempelvis ønsker, at nogen rejser langt væk.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i Khartaviansk byggestil under Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT). Byen blev opført for at have et samlet sted til at koordinere handel og soldater for Rechtsfeltætten. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Vestengens Tempel opført.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022