Hybenholt

Hybenholt er en stad, der befinder sig i Lenet Khatan, og som er kendt for, at alle hjem har forskelligfarvede glasvinduer, der skaber en hyggelig belysning.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Hybenholt er kendetegnet ved, at bygningerne har forskelligfarvede glasvinduer og ofte flotte glasvarer som pynt. De farvede glas skaber smukke farver og toner på væggene i husene.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen finglas.

KONSULOGISK SKILDRING

De mange flotte glasvarer og glasvinduer betyder, at det er vigtigt at befærde sig forsigtigt og med ynde i hjemmene. Det hænger sammen med, at i Hybenholt bliver skrøbelighed betragtet som skønhed. Det handler både om glas og objekter, der er sarte, men i lige så høj grad mennesker, der udviser modet til at være sårbare.

Indbyggerne

De fleste af områdets indbyggere er forsigtige og gode til at fornemme, hvordan andre har det.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt omkring år 740 FNFT (under Ragnars Gyldne Regime) som en bygd med et ukendt navn. Omkring år 680 FNFT (under Eftermælernes Arv) var byen vokset til at være en landsby, da efterspørgslen på glas steg var steget, hvilket flere af byens indbyggere havde specialiseret sig i at fremstille. Omkring år 460 FNFT (under Standhaftighedens Skjolde) var byen vokset til en stad, hvilket var grundet, at borgerne valgte at samarbejde med Den Avillionske Koloniseringsstyrke ved at fremstille finglas til dem. Til gengæld undlod hæren at indtage byen, der befandt sig i en slugt, hvilket også ville have gjort kampene for at gøre det omkostningsfulde. Omkring år 420 FNFT (under Gnistens Inddæmning) valgte Slægten Rechtsfelt at sende soldater ind og styrke forsvaret af byen og tage afstand til kollaborationen med Den Avillionske Storkoloni. I den sammenhæng blev byen omdøbt til at hedde Hybenholt, måske for at tydeliggøre at byen var Fladlandsk, og ikke Avillionsk.

Offgame Information

Senest opdateret: 24. maj, 2024