Hybenholt

Hybenholt er en stad, der befinder sig i Lenet Khatan, og som er kendt for, at alle hjem har forskelligfarvede glasvinduer, der skaber en hyggelig belysning.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Hybenholt er kendetegnet ved, at bygningerne har forskelligfarvede glasvinduer og ofte flotte glasvarer som pynt. De farvede glas skaber smukke farver og toner på væggene i husene.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder ingen attraktioner.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en biflod og kan kun blive tilgået med lavtstikkende fartøjer. 🌊

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen finglas.

KONSULOGISK SKILDRING

De mange flotte glasvarer og glasvinduer betyder, at det er vigtigt at befærde sig forsigtigt og med ynde i hjemmene. Det hænger sammen med, at i Hybenholt bliver skrøbelighed betragtet som skønhed. Det handler både om glas og objekter, der er sarte, men i lige så høj grad mennesker, der udviser modet til at være sårbare.

Indbyggerne

De fleste af områdets indbyggere er forsigtige og gode til at fornemme, hvordan andre har det.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen første gang nævnt, da den blev opført i løbet af Ragnars Gyldne Regime (750-700 FNFT) under et ukendt navn. Byen voksede markant under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT), hvilket var grundet, at borgerne valgte at kollaborere med den Avillionske koloniseringshær ved at fremstille finglas til dem. Til gengæld undlod hæren at indtage byen, der befandt sig i en slugt, som gjorde det omkostningsfuldt at indtage den. Under Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT) valgte Slægten Rechtsfelt at sende soldater ind og styrke forsvaret af byen og tage afstand til kollaborationen med Den Avillionske Storkoloni. I den sammenhæng blev byen omdøbt til at hedde Hybenholt, måske for at tydeliggøre at byen var Fladlandsk.

Offgame Information

Senest opdateret: 12. august, 2022