Ingredienser

Ingredienser er komponenter, der er spiselige og kan blive brugt til at lave madretter, samt miksturer.

ADVOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk advologi bliver ingredienser oftest lavet gennem finsmageri eller fremskaffet gennem handelsrejseri.

Kategorisering af ingredienser

Ingredienser er inddelt ud fra hvilken kategori noget passer bedst i. Bemærk at hvis noget kan være fingermadder og en anden kategori af ingredienser, så vil det høre til fingermadder.

Ingredienser er inddelt i bageingredienser, fingermadder, frugtingredienser, krydderier, kødingredienser, marinader og søderier.

ALKYLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk alkylogi er ingredienser interessante, da de kan blive anvendt til at lave miksturer med.

HERBOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk herbologi bliver ingredienser set som uinteressante, da de står i kontrast til urter. Urter kan kun gro i vildegne, hvorimod ingredienser enten kan gro på en mark eller på anden vis blive anskaffet gennem almindelig handel.

Find artiklen i Fladlandets Kulturværk Bog I i Biblioteket.

Senest opdateret: 11. marts, 2025

Privatlivsoverblik

Denne hjemmeside bruger cookies, så vi kan give dig den bedst mulige brugeroplevelse. Cookieoplysninger gemmes i din browser og udfører funktioner som at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside og hjælpe vores team med at forstå, hvilke dele af hjemmesiden du finder mest interessante og nyttige.