Izubrahe

Izubrahe er et Akademi, der befinder sig i Lenet Markova, og som er kendt for at være beliggende højt oppe i bjergene.

KARTOLOGISK SKILDRING

Izubrahe befinder sig tæt på flere vildegne i udkanten Lenet Markova. Izubrahes Kollegium er tilknyttet Akademiet Izubrahe.

Oplevelsen af Izubrahe

Stemningen af livet som studerende på Izubrahe bliver beskrevet som frisættende, højtflyvende og koldt. Akademiets gange er altid lange og kolde, og det er sjældent rigtig varmt i Akademiet. Først vender de studerende sig til luften, derefter kan de gå på eventyr i Akademiets gange. Rummene er indrettet, så der er plads til den storslåede natur omkring dem, og stjerneklare nætter er i centrum blandt de rejsendes oplevelser her.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Izubrahe bliver ofte valgt som Akademi ud fra et ønske om, at den studerende kan lære at udforske det ukendte, at stille spørgsmål og lære at være nytænkende. Izubrahe indeholder Izubrahes Entologielektorat og Izubrahes Kartologielektorat.

Izubrahes Akademiprestige 

Izubrahe bliver, ud fra Fladlandsk Aristologi, vurderet til at have Akademiprestige 7.

KONSULOGISK SKILDRING

Izubrahe er et af de nyeste Akademier, som blev oprettet med ønsket om at sikre, at også nordvest for Khatan kunne folk blive oplyst og lærd. Folk fra Izubrahe har ofte en positiv opfattelse af Laivo, da de beundrer hvor enkle midler folk derfra kan klare sig med, hvilket er utroligt inspirerende og spændende. Folk fra Izubrahe har ofte en negativ opfattelse af Navío, som de betragter som en respektløs kræmmerbalje, der tror at kontakt med andre kulturer, trosretninger eller endda vildegnes væsner eller entiteter bare handler om at snyde sig til mest muligt.

De studerende

Studerende fra Izubrahe er parate til at vandre ud, opleve og vende tilbage med ny viden, teorier og refleksioner. Undervisningen er problembaseret, så de er vant til at få præsenteret en udfordring, som de ved hjælp af dine evner, viden og adfærd kan løse. Med snilde, viden og lidt held er de sikre på, at de kan klare alt. På Izubrahe bor de studerende på 3-personers værelser, hvor de hver har en køje i en køjeseng. Værelserne er ikke ret brede, men høje, og hver køjeseng har tre køjer.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Akademiet oprettet under Opblomstringen (153-112 FNFT).

Offgame Information

Senest opdateret: 21. september, 2023