Khandisstad

Khandisstad er en stad, der er Lensstaden i Lenet Romun, og er kendt for, at flere af husene er blevet dekoreret, så de ligner kager eller konfekt.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Khandisstad er kendetegnet ved, at mange af husenes tage glinser, som var det géle eller glasur, hvilket er på grund af det grundige dekorationsarbejde.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Khandisstad betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Romus Tempel og Lensfæstningen Stalagburg.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen roepulp.

Genstanden kandispinde (fra Khandisstad).

KONSULOGISK SKILDRING

Bygningerne i byen er blevet dekoreret for at signalere, at indbyggerne er stolte af deres traditioner for at lave kager og konfekt.

Indbyggerne

Indbyggerne er vant til, at alle vigtige samtaler starter med, at der bliver smagt på noget lækkert. De mener, at søde sager hjælper med at få tungen på gled, så det er lettere at tale om svære emner og hemmeligheder.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Eftermælernes Arv (700-600 FNFT) som en stad i Khartaviansk byggestil med et ukendt navn. Byen blev grundlagt som handelsmæssigt knudepunkt mellem Vestengen og Sagadraget. Under Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) var et regiment soldater fra den Khartavianske koloniseringshær kommet til byen og havde gemt sig der. Byens indbyggere foretrak at underlægge sig den Khartavianske hær fremfor den Azurranske og hjalp derfor med at opføre en hemmelig fæstning med ukendt navn i byen. Det blev derfor holdt skjult, at fæstningen var under opbygning, indtil den var næsten færdig under Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT), hvor den Azurranske koloniseringshær opdagede og ødelagde den. Under Håbets Støbeform (400-289 FNFT) blev byen ramt af et forfærdeligt udbrud af sygdom og de indbyggerne, der ikke nåede at flygte, døde. Den næsten forladte by blev til en flække, indtil den under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) voksede sig til en stad igen, da folk flyttede tilbage igen. I den sammenhæng blev byen omdøbt til at hedde Khandisstad, og attraktionen Romuns Tempel blev opført. Under Tronedansen (191-153 FNFT) blev ruinen af fæstningen genopbygget som fæstning og noget tid efter omdøbt til at hedde Stalagburg.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023