Kharvas

Kharvas er en stad, der befinder sig i Lenet Khatan, og som er kendt for sine mange handelsboder og de labyrintagtige handelsgader, de ligger i.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Kharvas er kendetegnet ved, at handelsgaderne ligger tæt og er svære at finde rundt i.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionen Pilgrimsporten.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen skrottegodt.

KONSULOGISK SKILDRING

At handelsvejene ofte skifter retning, sker især, fordi boder bliver flyttet i løbet af dagen, så det er svært at finde rundt for tilrejsende. Det virker nærmest, som om det er for at sikre, at tilrejsende kommer til at gå forbi flest mulige handelsboder, inden de finder igennem byen.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for, at de larmer mere i nærheden af folk, de ikke kan lide, og som de derfor gerne vil have til at gå væk. Det kan ofte føre til store skænderier på markedet. Men hvis folk fra Kharvas holder af nogen, bliver de omvendt meget stille i nærheden af vedkommende og taler kun sagte. De mener, at kun de bedste venner kan være stille sammen, for det forudsætter stor tillid.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) som en stad i Khartaviansk byggestil, nærmere bestemt år 281 FNFT. Byen voksede ud af det store antal rejsende mellem Khatan og de vestlige Len, hvor Pilgrimsporten var blevet et naturligt knudepunkt for handel efter Fladlandets frigørelse fra Storkolonierne.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023