Khastavel

Khastavel er en stad, der er Lensstaden i Lenet Firkløveret, og er kendt for dens snorlige veje, effektive byplanlægning og utallige kastanjetræer.

KARTOLOGISK SKILDRING

Byggestilen i Khastavel er kendetegnet ved, at de fleste bygningerne er brede, af robust stenværk og bygget, så det kun er muligt at komme ind ad døre i førstesalen. Derudover er alle veje snorlige. Der er adskillige kastanjetræer i bybilledet.

Indenfor Fladlandsk kartologi er Khastavel betegnet som Lensstad.

Attraktioner og fæstningsværker

Staden indeholder attraktionerne Firkløverets Tempel og Khridima, samt Lensfæstningen Khastenburg.

ADVOLOGISK SKILDRING

Staden ligger ved en flod og kan blive tilgået med alle typer af fartøjer. ⚓

Eksportvarer

Staden er kendt for følgende eksportvarer:

Sendingen præcisionsgrej.

Genstanden kastanjesirup (fra Khastavel).   

Fartøjer af typen pramme.

KONSULOGISK SKILDRING

Husenes udformning er, fordi indbyggerne i byen frygter oversvømmelse. De snorlige veje gør det let og overskueligt at finde rundt mellem blokkene.

Indbyggerne

Indbyggerne er kendt for at gå meget op i at lave planer og tjeklister for alt, de gør. Effektivisering og optimering er betydningsfuldt, selv i hverdagsaktiviteter som indkøb. Folk, der ser nogen gøre noget ustruktureret eller ineffektivt, påpeger det sammen med et forslag til forbedring. Den slags forslag bliver set som en gave, i hvert fald i Khastavel, og udløser taknemmelighed og anerkendelse.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev byen grundlagt omkring slutningen af Standhaftighedens Skjolde (500-450 FNFT) som en stad i Khartaviansk byggestil med navnet Khastavel. Navnet var en hyldest til Khastana Liopantra og betyder ‘Khastanas vælde’. Byen blev grundlagt på netop den placering, hvor Alsikhum blev etableret tidligere, og var udgangspunkt for, hvor Firkløveret nåede til oprindeligt. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Firkløverets Tempel opført i byen.

Offgame Information

Senest opdateret: 26. september, 2023