Khridima

Khridima er et Akademi, der befinder sig i Lenet Firkløveret i Lensfæstningen Khastenburg, og som er kendt for at have det dyreste optagelsesgebyr i Fladlandet.

KARTOLOGISK SKILDRING

Navnet på Akademiet er en sammenskrivning af ‘krig’, ‘diplomati’ og ‘magi’, hvilket henviser til de tre Akademilinjer som Khridima oprindeligt udbød. Linjerne ændrede navne, da Khridima blev anderkendt som Fladlandsk Akademi, men Akademiet beholdt sit navn.

ARISTOLOGISK SKILDRING

Khridima er et af de mest prestigefyldte Akademier i Riget. Khridima bliver ofte valgt som Akademi ud fra et ønske om, at den studerende kan lære at håndtere svære beslutninger under pres og i centrum af opmærksomheden. Khridima indeholder Khridimas Kosmologielektorat og Khridimas Stratologielektorat.

Khridimas Akademiprestige 

Khridima bliver, ud fra Fladlandsk Aristologi, vurderet til at have Akademiprestige 14.

KONSULOGISK SKILDRING

Folk fra Khridima har ofte en positiv opfattelse af Stradamos, da de beundrer, hvor gammelt og veletableret det er. Folk fra Khridima har ofte en negativ opfattelse af Kyria, da de betragter det som et efterabe-forsøg på at være lige så prestigefyldte som Khridima, men uden at gøre det ordentligt.

KRONOLOGISK SKILDRING

Indenfor Fladlandsk kronologi blev Khridima første gang nævnt under Gnistens Inddæmning (450-400 FNFT), hvor det blev bygget som en del af Khastenburg med det formål at danne ramme for oplæring af Adelige i Den Khartavianske Storkoloni. Under Accalias Århundrede (289-191 FNFT) blev Khridima erklæret for Fladlandsk Akademi.

Offgame Information

Senest opdateret: 9. januar, 2023