Khrysaorer

Khrysaorer er fabelvæsner, der bliver beskrevet som et stort fabelvæsen med vildsvinekrop og en række af pigge på ryggen, samt fire lange stødtænder.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Myter fortæller, at en khrysaor er ekstremt udholdende i kamp, og at mange personer, som er blevet overrumplet og ramt af de grenlignende pigge, nærmest aldrig nåede at få øje på selve væsnet. Der er kun få personer, der mener at have set en khrysaor.

   Indenfor Fladlandsk bæstologi er khrysaorer betegnet som uhumanoide, store, sjældne, nærlivsændrende og livsfarlige.

Kategorisering af khrysaorer

Khrysaorer er kategoriseret som trin 4 fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Khrysaorer er ifølge en beretning blevet sammenlignet med bjørne i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende store.

Væsentræk og type: Khrysaorer bliver beskrevet som værende en anden størrelse end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: Khrysaorer er svære at finde, men er ifølge myter mulig at opspore i vildegnen Ulvegabet, og i sjældne tilfælde i Lenet Nordskoven der grænser op til vildegnen. Det sker dog kun under særligt, stormfulde vejrforhold og på særlige tidspunkter, hvilket gør dem sjældne.

Kraftgrad: Khrysaorer er ifølge myter i stand til at skyde det grenlignende pigge afsted fra deres ryg, for derefter at fremgro nye. Khrysaorer bliver derfor betegnet som nærlivsændrende.

Farlighedsgrad: Khrysaorer bliver beskrevet som værende nærlivsændrende. Det bliver vurderet, at de har kontrol over deres kræfter, og at de er bevidste om deres handlinger. Khrysaorer bliver derfor vurderet som livsfarlige.

Trin: Khrysaorer bliver beskrevet som store, sjældne, nærlivsændrende og livsfarlige. Ud fra den højeste af deres kategoriseringer bliver khrysaorer betegnet som trin 4 fabelvæsner.

Offgame Information

Senest opdateret: 28. december, 2022