Kirin

Kirin er fabelvæsner, der bliver beskrevet som en krydsning mellem en buk og en påfugl.

KONSULOGISK SKILDRING

Kirin hedder det samme i ental og flertal, på samme måde som det eksempelvis er tilfældet med får.

BÆSTOLOGISK SKILDRING

Myter fortæller, at en kirin er både yndefuld og meget adrætte. Der er kun få personer, der mener at have set en kirin. Kirin er kategoriseret som et fabelvæsen.

Indenfor Fladlandsk bæstologi er kirin betegnet som uhumanoide, store, sjældne, nærlivsændrende og livsfarlige.

Kategorisering af kirin

Kirin er kategoriseret som trin 4 fabelvæsner. Begrundelsen for kategoriseringen er som følger:

Størrelsesgrad: Kirin er ifølge en beretning blevet sammenlignet med heste i størrelse, og de bliver derfor kategoriseret som værende store.

Væsentræk og type: Kirin bliver beskrevet som værende en anden størrelse end et menneske, hvilket gør dem uhumanoide, og de bliver derfor kategoriseret som fabelvæsener.

Sjældenhedsgrad: Kirin er svære at finde, og det er ifølge myter kun mulig i vildegnen Tåretrianglen. Det sker dog kun under særligt stormfulde vejrforhold og på særlige tidspunkter, hvilket gør dem sjældne.

Kraftgrad: Kirin er ifølge myter i stand til forsvinde og dukke op et andet sted uden at have bevæget sig. Kirin bliver derfor betegnet som nærlivsændrende.

Farlighedsgrad: Kirin bliver beskrevet som værende nærlivsændrende. Det bliver vurderet, at de har kontrol over deres kræfter, og at de er bevidste om deres handlinger. Kirin bliver derfor vurderet som livsfarlige.

Trin: Kirin bliver beskrevet som store, sjældne, nærlivsændrende og livsfarlige. Ud fra den højeste af deres kategoriseringer bliver kirin betegnet som trin 4 fabelvæsner.

Offgame Information

Senest opdateret: 28. december, 2022